رفقا فرض کنید: حالت اول= من میتونم جمعا با n سرباز به یک شهر حمله کنم و تمام نیروهاش رو از بین ببرم
حالا اگه از چند تا شهرم حمله ها رو به همون شهر انجام بدم و این حمله ها با فاصله زمانی کم به هدف برسن به طوری که مجموع تمام سربازای حمله از شهرهای مختلف بشه n (دقیقا مثل حالت اول هم از لحاظ تعداد و هم از لحاظ نوع نیروها و هم سطحشون) بعد از تموم شدن همه حمله ها باز هم پیروز میشم؟ یعنی همون حالت اول پیش میاد یا احتمال شکست خوردن هست؟
یاد گرفته ام نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم
رفقا فرض کنید: حالت اول= من میتونم جمعا با n سرباز به یک شهر حمله کنم و تمام نیروهاش رو از بین ببرم
حالا اگه از چند تا شهرم حمله ها رو به همون شهر انجام بدم و این حمله ها با فاصله زمانی کم به هدف برسن به طوری که مجموع تمام سربازای حمله از شهرهای مختلف بشه n (دقیقا مثل حالت اول هم از لحاظ تعداد و هم از لحاظ نوع نیروها و هم سطحشون) بعد از تموم شدن همه حمله ها باز هم پیروز میشم؟ یعنی همون حالت اول پیش میاد یا احتمال شکست خوردن هست؟
همون حالت اول پیش نمیاد تلفات بیشتر میشه و
احتمال شکست هم همینطور
مثلا 10000 تا سرباز داشته باشیم
همه را یک جا بفرستی شانس بردنت بیشتره
تا این که 2500 تا از چهار شهر بفرستی
همون حالت اول پیش نمیاد تلفات بیشتر میشه و
احتمال شکست هم همینطور
مثلا 10000 تا سرباز داشته باشیم
همه را یک جا بفرستی شانس بردنت بیشتره
تا این که 2500 تا از چهار شهر بفرستی
قطعا اگه بخوای تیکه تیکه بفرستی شانست خیلی میاد پایین چون هم تلفات هر حملت بیشتر میشه هم چون nتا حمله کردی نقش دیوار رو nبرابر کردی ؛ اگه غیر این بود که نیازی به یه ارتش غول پیکر واسه زدن شهر کتیبه گینگیزا نبود خورده خورده میفرستادن ؛ تو بخوای آبادی هم بزنی بیشترین بازده وقتیه که بیشترین تعداد نیرو تو لشکرت باشه چون تلفات کمتری میدی
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
قطعا اگه بخوای تیکه تیکه بفرستی شانست خیلی میاد پایین چون هم تلفات هر حملت بیشتر میشه هم چون nتا حمله کردی نقش دیوار رو nبرابر کردی ؛ اگه غیر این بود که نیازی به یه ارتش غول پیکر واسه زدن شهر کتیبه گینگیزا نبود خورده خورده میفرستادن ؛ تو بخوای آبادی هم بزنی بیشترین بازده وقتیه که بیشترین تعداد نیرو تو لشکرت باشه چون تلفات کمتری میدی
نه داداش
حملاتی که میزنی توی هزارم ثانیه اختلاف دارند و حمله ها در یک زمان واحد به مقصد نمیرسند
به فرض محال اگر در هزارم ثانیه هم اختلافی توی حملاتت وجود نداشته باشه ، حمله ای اول به مقصد میرسه که شهر حمله کننده نزدیک تر باشه
در کل هیچ وقت اون فرضی که بیان کردی بر قرار نمیشه
که اگر میشد دفاع کردن از گنجینه های توی این بازی غیر ممکن میشد
m1p69
هادی داعشی
[quote][div][b]mahdika161[/b][/div][div]رفقا فرض کنید: حالت اول= من میتونم جمعا با n سرباز به یک شهر حمله کنم و تمام نیروهاش رو از بین ببرم
حالا اگه از چند تا شهرم حمله ها رو به همون شهر انجام بدم و این حمله ها با فاصله زمانی کم به هدف برسن به طوری که مجموع تمام سربازای حمله از شهرهای مختلف بشه n (دقیقا مثل حالت اول هم از لحاظ تعداد و هم از لحاظ نوع نیروها و هم سطحشون) بعد از تموم شدن همه حمله ها باز هم پیروز میشم؟ یعنی همون حالت اول پیش میاد یا احتمال شکست خوردن هست؟[/div][/quote]
نه داداش
حملاتی که میزنی توی هزارم ثانیه اختلاف دارند و حمله ها در یک زمان واحد به مقصد نمیرسند
به فرض محال اگر در هزارم ثانیه هم اختلافی توی حملاتت وجود نداشته باشه ، حمله ای اول به مقصد میرسه که شهر حمله کننده نزدیک تر باشه
در کل هیچ وقت اون فرضی که بیان کردی بر قرار نمیشه
که اگر میشد دفاع کردن از گنجینه های توی این بازی غیر ممکن میشد
این کار تو جاسوسی برعکس عمل میکنه از یه حدی که بیشتر جاسوس بفرستی بیشتر تلفات میدی
ن
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]قطعا اگه بخوای تیکه تیکه بفرستی شانست خیلی میاد پایین چون هم تلفات هر حملت بیشتر میشه هم چون nتا حمله کردی نقش دیوار رو nبرابر کردی ؛ اگه غیر این بود که نیازی به یه ارتش غول پیکر واسه زدن شهر کتیبه گینگیزا نبود خورده خورده میفرستادن ؛ تو بخوای آبادی هم بزنی بیشترین بازده وقتیه که بیشترین تعداد نیرو تو لشکرت باشه چون تلفات کمتری میدی[/div][/quote]
این کار تو جاسوسی برعکس عمل میکنه از یه حدی که بیشتر جاسوس بفرستی بیشتر تلفات میدی:D:icon_4:
با این روش حتی اگه دو برابر تعداد اصلی نیرو بفرستی هم باز ممکنه نشه! ینی ی بار 10000 تایی بهتر از 4 بار 5000 تأییه بعضی اوقات
راس میگه
پیش گیری بهتر از درمانه
Pedram_ADPR
[quote][div][b]m.replay[/b][/div][div]با این روش حتی اگه دو برابر تعداد اصلی نیرو بفرستی هم باز ممکنه نشه! ینی ی بار 10000 تایی بهتر از 4 بار 5000 تأییه بعضی اوقات[/div][/quote]
راس میگه
پیش گیری بهتر از درمانه:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.