سلام براتون پیش اومده تو بازی وقتی حرکت میزنی یا رقیبت بازی میکنه صفحه خود به خود لود نمیشه و نیاز داره رفرش کنی برا من از 4 تا بازی یکیش اینجوریه خیلی دیوونه میکنه البته من کلن دوز بازی میکنم نمیدونم اتلو هم اینجوریه یا نه
BozKurt
سلام براتون پیش اومده تو بازی وقتی حرکت میزنی یا رقیبت بازی میکنه صفحه خود به خود لود نمیشه و نیاز داره رفرش کنی برا من از 4 تا بازی یکیش اینجوریه خیلی دیوونه میکنه البته من کلن دوز بازی میکنم نمیدونم اتلو هم اینجوریه یا نه
چشم حتما رسیدگی میشود
[quote][div][b]alijoon1989[/b][/div][div]سلام براتون پیش اومده تو بازی وقتی حرکت میزنی یا رقیبت بازی میکنه صفحه خود به خود لود نمیشه و نیاز داره رفرش کنی برا من از 4 تا بازی یکیش اینجوریه خیلی دیوونه میکنه البته من کلن دوز بازی میکنم نمیدونم اتلو هم اینجوریه یا نه[/div][/quote]
چشم حتما رسیدگی میشود
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.