سلام دوست های گلم...این پست رو برای برقراری ارتباط با یکی از دوستان میذارم...ببخشید اگه وقتتون بخاطر این پست تلف شد...
دوست عزیزی که یه دفعه منو بلاک کردی و تمام راه های ارتباطیت رو با من بستی...لطفا خواهشا اگه این پست رو خوندی بهم پیام بده
باتشکر از انجمن عصر
نظرسنجی
پیام میده
پیام نمیده . . . .
سلام دوست های گلم...این پست رو برای برقراری ارتباط با یکی از دوستان میذارم...ببخشید اگه وقتتون بخاطر این پست تلف شد...
دوست عزیزی که یه دفعه منو بلاک کردی و تمام راه های ارتباطیت رو با من بستی...لطفا خواهشا اگه این پست رو خوندی بهم پیام بده:cry::cry::cry::cry::cry:
باتشکر از انجمن عصر
دوست عزیزی که یه دفعه منو بلاک کردی و تمام راه های ارتباطیت رو با من بستی...لطفا خواهشا اگه این پست رو خوندی بهم پیام بده
باتشکر از انجمن عصر
بیا بغلم
Moein bap
[quote][div][b]illivilli[/b][/div][div]سلام دوست های گلم...این پست رو برای برقراری ارتباط با یکی از دوستان میذارم...ببخشید اگه وقتتون بخاطر این پست تلف شد...
دوست عزیزی که یه دفعه منو بلاک کردی و تمام راه های ارتباطیت رو با من بستی...لطفا خواهشا اگه این پست رو خوندی بهم پیام بده:cry::cry::cry::cry::cry:
باتشکر از انجمن عصر[/div][/quote]
بیا بغلم
باتشکر از انجمن عصر
بیا بغلم
نگو احساسی میشم
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]illivilli[/b][/div][div]سلام دوست های گلم...این پست رو برای برقراری ارتباط با یکی از دوستان میذارم...ببخشید اگه وقتتون بخاطر این پست تلف شد...
باتشکر از انجمن عصر[/div][/quote]
بیا بغلم[/div][/quote]
نگو احساسی میشم
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]gangjo[/b][/div][div]:| جسارتا جنس موافق بود یا مخالف؟ [/div][/quote]
الله اکبر
داشم سیاسیش نکن [/div][/quote]
:icon_1:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.