با سلام
من تازه با این بازی آشنا شدم و موقع ثبت نام با سرور w51 شروع کردم و از فردای ثبت نام سرور ص52 هم باز شد که هر کدام از این سرورها رو که من دیدم یه بازه زمانی داره..... حالا من باید تو همون سرور خودم بمونم بازی کنم یا باید برم 52؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
با سلام
من تازه با این بازی آشنا شدم و موقع ثبت نام با سرور w51 شروع کردم و از فردای ثبت نام سرور ص52 هم باز شد که هر کدام از این سرورها رو که من دیدم یه بازه زمانی داره..... حالا من باید تو همون سرور خودم بمونم بازی کنم یا باید برم 52؟؟؟
سلام
سرور ها از هم جدا هستن
تو هر دوتا میتونی بازی کنی
ممنون بابت پاسخ
فقط اینکه هدف از ایجاد سرور جدید چیه و چرا با یه سرور ثابت تا آخر انجام نمیشه بازی؟
و اینکه وقتی زمان دوره یک سرور به پایان میرسه باید چیکار کرد؟؟دیگه نباید اون سرورو ادامه داد؟؟
[quote][div][b]varnoos[/b][/div][div]سلام
سرور ها از هم جدا هستن
تو هر دوتا میتونی بازی کنی[/div][/quote]
ممنون بابت پاسخ
فقط اینکه هدف از ایجاد سرور جدید چیه و چرا با یه سرور ثابت تا آخر انجام نمیشه بازی؟
و اینکه وقتی زمان دوره یک سرور به پایان میرسه باید چیکار کرد؟؟دیگه نباید اون سرورو ادامه داد؟؟
سلام
هدف یک سرور آرشیو کتیبه جاویدانه که در آخرین روزای سرور در سرزمین سوخته میاد و بقیه گنجینه ها که به مرور تا پایان بازی در اردگاه های گینگیز ها میاده
اینکه چرا یه سرور تا ... بازی نمیکنیم رو نمیتونم جوابی بدم ولی شاید به خاطر جوایز باشه
و اینکه پس از آرشید کتیبه به دست یکی از بازیکنان سرور تموم میشه و دیگه نمیشه اون سرور رو بازی کرد
خوش آمد میگم بهت برای ورودت به این بازی
call me psycho
سلام
هدف یک سرور آرشیو کتیبه جاویدانه که در آخرین روزای سرور در سرزمین سوخته میاد و بقیه گنجینه ها که به مرور تا پایان بازی در اردگاه های گینگیز ها میاده
اینکه چرا یه سرور تا ... بازی نمیکنیم رو نمیتونم جوابی بدم ولی شاید به خاطر جوایز باشه
و اینکه پس از آرشید کتیبه به دست یکی از بازیکنان سرور تموم میشه و دیگه نمیشه اون سرور رو بازی کرد
سلام
درود بر شما....ممنون بابت خوش آمد گویی
اینکه میگین دیگه نمیشه اون سرورو بازی کرد....الان تو سرور 51 از کجا میشه فهمید کتیبه رو گرفتن یا ن؟؟ و اینکه الان 51 رو ادامه بدم یا ندم؟؟ اگر کتیبه به دست یکی از بازیکنا بیوفته سرور اتوماتیک وار بسته میشه؟؟
[quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div]سلام
خوش آمد میگم بهت برای ورودت به این بازی[/div][/quote]
اینکه میگین دیگه نمیشه اون سرورو بازی کرد....الان تو سرور 51 از کجا میشه فهمید کتیبه رو گرفتن یا ن؟؟ و اینکه الان 51 رو ادامه بدم یا ندم؟؟ اگر کتیبه به دست یکی از بازیکنا بیوفته سرور اتوماتیک وار بسته میشه؟؟
با تشکر
هر سرور یه زمانبندی خاصی داره مثلا ۳۰ ۶۰ ۹۰ یا ۱۲۰ روزه
روزای آخر سرور اطلاعیه ای میاد مبنی بر اینکه به روز های آخر سرور نزدیک میشیم و طی اطلاعیه بعدی مکتن چهار شهر گینگیز گفته میشه.کتیبه با گارد مخصوصش که منم نمیدونم چیه وارد یکی از این شهر ها میشه و بازیکنان باید با سپاهی عظیم به اون شهر ها حمله کنن پس از نابودی خزانه ی اون شهر کتیبه رو به شهر خودشون میبرن.
بعد از ۷۲ ساعت اگر بازیکن دیگه ای نتونه با نابود کردن خزانه کتیبه رو مال خودش کنه کسی که کتیبه دستش بوده برنده بازی میشه پول میگیره از بازی
البته به کسایی که گنجینه و کلید طلایی و نقره ای دارن هم یه مقدار پول بهشون میدن
توصیه میکنم یه سر به راهنمای بازی بزنی تا بیشتر متوجه بشی
call me psycho
با تشکر
هر سرور یه زمانبندی خاصی داره مثلا ۳۰ ۶۰ ۹۰ یا ۱۲۰ روزه
روزای آخر سرور اطلاعیه ای میاد مبنی بر اینکه به روز های آخر سرور نزدیک میشیم و طی اطلاعیه بعدی مکتن چهار شهر گینگیز گفته میشه.کتیبه با گارد مخصوصش که منم نمیدونم چیه وارد یکی از این شهر ها میشه و بازیکنان باید با سپاهی عظیم به اون شهر ها حمله کنن پس از نابودی خزانه ی اون شهر کتیبه رو به شهر خودشون میبرن.
بعد از ۷۲ ساعت اگر بازیکن دیگه ای نتونه با نابود کردن خزانه کتیبه رو مال خودش کنه کسی که کتیبه دستش بوده برنده بازی میشه پول میگیره از بازی
البته به کسایی که گنجینه و کلید طلایی و نقره ای دارن هم یه مقدار پول بهشون میدن
توصیه میکنم یه سر به راهنمای بازی بزنی تا بیشتر متوجه بشی
با سلام
دوست عزیزم شاید ی ک ی ب سرور نرسه یا شاید در سرور اولی شهراش صفر شه نمیتونه ک منتظر بشه سرور تموم شه میره ی سرور دیگ بازی میکنه .. باس برا هر سرور اماده بود
[quote][div][b]mpow[/b][/div][div]با سلام
ممنون میشم راهنماییم کنید[/div][/quote]
دوست عزیزم شاید ی ک ی ب سرور نرسه یا شاید در سرور اولی شهراش صفر شه نمیتونه ک منتظر بشه سرور تموم شه میره ی سرور دیگ بازی میکنه .. باس برا هر سرور اماده بود
سلام
توی خزانه میاد اگه کتیبه اومده باشه تو بازی
[quote][div][b]mpow[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div]سلام
خوش آمد میگم بهت برای ورودت به این بازی[/div][/quote]
اینکه میگین دیگه نمیشه اون سرورو بازی کرد....الان تو سرور 51 از کجا میشه فهمید کتیبه رو گرفتن یا ن؟؟ و اینکه الان 51 رو ادامه بدم یا ندم؟؟ اگر کتیبه به دست یکی از بازیکنا بیوفته سرور اتوماتیک وار بسته میشه؟؟[/div][/quote]
توی خزانه میاد اگه کتیبه اومده باشه تو بازی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.