سلام
من اکانت خودم رو فروختم و انتقال دادم حالا هم میخواستم که پولش برگرده به حسابم باید چی کار کنم؟
من اکانت خودم رو فروختم و انتقال دادم حالا هم میخواستم که پولش برگرده به حسابم باید چی کار کنم؟
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
فروش اکانت 1391/08/25 19:32:01
سلام
من اکانت خودم رو فروختم و انتقال دادم حالا هم میخواستم که پولش برگرده به حسابم باید چی کار کنم؟ |
|
1391/08/25 19:36:52
به پشتیبانی بگو اینجا جواب نمیدن. از همون ایمیلی که تایید کردی به پشتیبانی ایمیل بده.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
|
1391/08/25 21:25:44
سلام
شما زمانی که از طریقه اکانت مرکزی اکانت خودتنو میفروشید یک پیشنهاد برای کسی که میخواد بخره میذارید البته در اون قسمت آپشن شما باید قیمتی که میخواید برای فروش بذارید و زمانی که انتقال پیدا کنه پول از حساب اون بازیکن کم میشه و به حساب شما اضافه میشه البته در این مورد که شما بتونید پلو برگردینید به حساب مطمئن نیستم فک کنم فقط بتونید از اون پول برای خرید سکه استفاده کنید البته گفتم این قسمت دوم و مطمئن نیستم هر وقت دیدی حریف داره برنده میشه یه لبخند بزن تا به بردش شک کنه
|
|
1391/08/26 14:48:40
میشه برگردوند پولو در صورتی که سکه نخریده باشی.من خودم این کارو کردم.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
|
1391/08/28 09:43:56
سلام دوستان من اکانت خودم رو در سرور 8 با 250سکه فقط 15000تومان میفروشم هرکس مایل است پیام بدهد
نام اکانت دلاور1 |
منوی کاربری
|
||