یه سوال داشتم محاصره شهر متروکه ۱۰۰۰ جمعیته چقدر طول می کشه
یه سوال دیگه هم داشتم اگه شهر متروکه ۱۰۰۰ جمعیته محاصره کنم خود گینگیز م بهش حمله می کنه و اگه میکنه چقدره نیروش
[quote][div][b]yoones5[/b][/div][div]یه سوال داشتم محاصره شهر متروکه ۱۰۰۰ جمعیته چقدر طول می کشه[/div][/quote]
یه سوال دیگه هم داشتم اگه شهر متروکه ۱۰۰۰ جمعیته محاصره کنم خود گینگیز م بهش حمله می کنه و اگه میکنه چقدره نیروش
یه سوال دیگه هم داشتم چقدر نیرو ببرم که اگه گینگیز حمله کرد محاصرم نشکنه
[quote][div][b]yoones5[/b][/div][div]یه سوال داشتم محاصره شهر متروکه ۱۰۰۰ جمعیته چقدر طول می کشه[/div][/quote]
یه سوال دیگه هم داشتم چقدر نیرو ببرم که اگه گینگیز حمله کرد محاصرم نشکنه
و یه سوال دیگه اگه من از یک شهر دیگه محاصره کنم می تونم از یک شهر دیگه بیشتر کنم محافظشو
و یه سوال دیگه اگه من از یک شهر دیگه محاصره کنم می تونم از یک شهر دیگه بیشتر کنم محافظشو
فکر نکنم ولی باید نیرو به اندازه کافی باشه که شکسته نشه
[quote][div][b]yoones5[/b][/div][div][quote][div][b]yoones5[/b][/div][div]یه سوال داشتم محاصره شهر متروکه ۱۰۰۰ جمعیته چقدر طول می کشه[/div][/quote]
یه سوال دیگه هم داشتم اگه شهر متروکه ۱۰۰۰ جمعیته محاصره کنم خود گینگیز م بهش حمله می کنه و اگه میکنه چقدره نیروش[/div][/quote]
فکر نکنم ولی باید نیرو به اندازه کافی باشه که شکسته نشه
بستگی داره به تعداد مشاورات هر مشاور 40دقیقه کم میکنه مراسم شکر گزاری 1 ساعت کم میکنه اون یکی مراسم معبد 3 ساعت کم میکنه مراسم معبدو باید توی شهری که محاصره فرستاده انجام بدی تا کم کنه
مراسم شکر گزاری معبد یک ساعت کم میکنه و زود تر اماده مراسم بعدی میشه اول محاصره اونو بزن اخراش 1800تمدنی بزن که زود تر بشه
گنگیزم به محاصرت حمله نمیکنه
محمد پهلوان
بستگی داره به تعداد مشاورات هر مشاور 40دقیقه کم میکنه مراسم شکر گزاری 1 ساعت کم میکنه اون یکی مراسم معبد 3 ساعت کم میکنه مراسم معبدو باید توی شهری که محاصره فرستاده انجام بدی تا کم کنه
مراسم شکر گزاری معبد یک ساعت کم میکنه و زود تر اماده مراسم بعدی میشه اول محاصره اونو بزن اخراش 1800تمدنی بزن که زود تر بشه
گنگیزم به محاصرت حمله نمیکنه
تقریبا دو روز طول میکشه مگه تعداد مشاورات زیاد باشه و همینطور مراسم نیایش یا شکرگزاری توی معبد انجام بدی....از شهرای دیگه هم نمیتونی محافظ بفرستی....خود گینگیز هم بهت حمله نمیکنن
تقریبا دو روز طول میکشه مگه تعداد مشاورات زیاد باشه و همینطور مراسم نیایش یا شکرگزاری توی معبد انجام بدی....از شهرای دیگه هم نمیتونی محافظ بفرستی....خود گینگیز هم بهت حمله نمیکنن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.