چند روزی رفتم تو دوره استراحت بعدش هرچی سعی میکنم خارج شم میگه خطا در عملبات. پشتیبانیم که انگار نه انگار. خجالتم نمیکشید این همه آذمو گذاشتید سر کار. واقعا حیف وقت و هزینه ای که صرف این بازی کردم
نظرسنجی
موافق نظر
مخالف
چند روزی رفتم تو دوره استراحت بعدش هرچی سعی میکنم خارج شم میگه خطا در عملبات. پشتیبانیم که انگار نه انگار. خجالتم نمیکشید این همه آذمو گذاشتید سر کار. واقعا حیف وقت و هزینه ای که صرف این بازی کردم
دوست عزیز این موارد باید از طریق پشتیبانی پیگیری شود.
موفق و موید باشید
[quote][div][b]bobby[/b][/div][div]چند روزی رفتم تو دوره استراحت بعدش هرچی سعی میکنم خارج شم میگه خطا در عملبات. پشتیبانیم که انگار نه انگار. خجالتم نمیکشید این همه آذمو گذاشتید سر کار. واقعا حیف وقت و هزینه ای که صرف این بازی کردم[/div][/quote]
دوست عزیز این موارد باید از طریق پشتیبانی پیگیری شود.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.