من ده سکه طلا در خزانه شهرم دارم.چجوری میتوانم استفاده کنم!؟؟؟
چون دوبار توانستم دو تا ده سکه کشف کنم.اما یکیشون در خزانه مانده و نمیتوانم استفاده کنم.راهنمایی کنید لطفا
چون دوبار توانستم دو تا ده سکه کشف کنم.اما یکیشون در خزانه مانده و نمیتوانم استفاده کنم.راهنمایی کنید لطفا
وقتی بسته سکه از اردوگاه گینگیرا غارت میکنین به محض ورود به خزانتون به تعداد سکه هاتون اضافه میشه!
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]ayoub96[/b][/div][div]من ده سکه طلا در خزانه شهرم دارم.چجوری میتوانم استفاده کنم!؟؟؟
چون دوبار توانستم دو تا ده سکه کشف کنم.اما یکیشون در خزانه مانده و نمیتوانم استفاده کنم.راهنمایی کنید لطفا[/div][/quote]
وقتی بسته سکه از اردوگاه گینگیرا غارت میکنین به محض ورود به خزانتون به تعداد سکه هاتون اضافه میشه!
10سکه که اومد تو خزانه به سکه هات اضاف میشه(شاید منظورت اینه که اون علامت قفلو...یعنی اینکه واریز شده وآرشیو)
حتما اضاف شده
داخل تاریخچه سکه هاتونم میتونید ببینید که از چند سکه به چند سکه رسیدیته....
ن
[quote][div][b]ayoub96[/b][/div][div]من ده سکه طلا در خزانه شهرم دارم.چجوری میتوانم استفاده کنم!؟؟؟
چون دوبار توانستم دو تا ده سکه کشف کنم.اما یکیشون در خزانه مانده و نمیتوانم استفاده کنم.راهنمایی کنید لطفا[/div][/quote]
10سکه که اومد تو خزانه به سکه هات اضاف میشه(شاید منظورت اینه که اون علامت قفلو...یعنی اینکه واریز شده وآرشیو)
حتما اضاف شده
داخل تاریخچه سکه هاتونم میتونید ببینید که از چند سکه به چند سکه رسیدیته....
جایزه که بزنی خزانه ات را پر میکنه . پس سعی کن جایزه بی ارزش نزنی
m1p69
هادی داعشی
جایزه که بزنی خزانه ات را پر میکنه . پس سعی کن جایزه بی ارزش نزنی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.