نمیتونم ارتش درست کنم فقط نیزه دار بهم میده اونم فوری حمله میکنن میام میبینم هیچی ندارم درموردبازی راهنماییم کنید لطفا
داداش مشاور بساز
میان بهت مشورت میدن میگن چجوری تو بازی پیشرفت کنی
هرچی مشاور بیشتر ، مشورت بیشتر و موفقیت بیشتر هم در این بازی هم در زندگیت
m1p69
هادی داعشی
[quote][div][b]naderloo1997[/b][/div][div]نمیتونم ارتش درست کنم فقط نیزه دار بهم میده اونم فوری حمله میکنن میام میبینم هیچی ندارم درموردبازی راهنماییم کنید لطفا
[/div][/quote]
داداش مشاور بساز
نمیتونم ارتش درست کنم فقط نیزه دار بهم میده اونم فوری حمله میکنن میام میبینم هیچی ندارم درموردبازی راهنماییم کنید لطفا
کی نیزه دار بهت میده؟
به نظرم باید خودت تجربه بدست بیاری
اگه هم خواستی راهنما خود بازی داره
[quote][div][b]naderloo1997[/b][/div][div]نمیتونم ارتش درست کنم فقط نیزه دار بهم میده اونم فوری حمله میکنن میام میبینم هیچی ندارم درموردبازی راهنماییم کنید لطفا
[/div][/quote]
کی نیزه دار بهت میده؟
به نظرم باید خودت تجربه بدست بیاری
اگه هم خواستی راهنما خود بازی داره
داداش مشاور بساز
با تشکر از مشاور انجمن رسمی عصر پادشاهان
این مطلب در 1396/12/27 12:21:45 نوشته شده است و در 1396/12/27 12:22:05 ویرایش شده است .
[quote][div][b]hadidaeshi[/b][/div][div][quote][div][b]naderloo1997[/b][/div][div]نمیتونم ارتش درست کنم فقط نیزه دار بهم میده اونم فوری حمله میکنن میام میبینم هیچی ندارم درموردبازی راهنماییم کنید لطفا
[/div][/quote]
داداش مشاور بساز
هرچی مشاور بیشتر ، مشورت بیشتر و موفقیت بیشتر هم در این بازی هم در زندگیت[/div][/quote]
با تشکر از مشاور انجمن رسمی عصر پادشاهان
داداش مشاور بساز
خدایی من تو رو باید گیر بیارم
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]hadidaeshi[/b][/div][div][quote][div][b]naderloo1997[/b][/div][div]نمیتونم ارتش درست کنم فقط نیزه دار بهم میده اونم فوری حمله میکنن میام میبینم هیچی ندارم درموردبازی راهنماییم کنید لطفا
[/div][/quote]
داداش مشاور بساز
هرچی مشاور بیشتر ، مشورت بیشتر و موفقیت بیشتر هم در این بازی هم در زندگیت[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
این نقل قول بود؟
http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/newsmilies/rabbit_1/38.gif
[quote][div][b]sadrgame[/b][/div][div][quote][div][b]naderloo1997[/b][/div][div]نمیتونم ارتش درست کنم فقط نیزه دار بهم میده اونم فوری حمله میکنن میام میبینم هیچی ندارم درموردبازی راهنماییم کنید لطفا
[/div][/quote]
[/div][/quote]
این نقل قول بود؟:icon_2:
http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/newsmilies/rabbit_1/38.gif
داداش مشاور بساز
گمراهش نکن
باید بری داخل آکادمی تا بقیه سربازارو تحقیق کنی ....بعد میشه از اونا هم بسازی
ن
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]hadidaeshi[/b][/div][div][quote][div][b]naderloo1997[/b][/div][div]نمیتونم ارتش درست کنم فقط نیزه دار بهم میده اونم فوری حمله میکنن میام میبینم هیچی ندارم درموردبازی راهنماییم کنید لطفا
[/div][/quote]
داداش مشاور بساز
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
خدایی من تو رو باید گیر بیارم[/div][/quote]
گمراهش نکن:lol:
باید بری داخل آکادمی تا بقیه سربازارو تحقیق کنی ....بعد میشه از اونا هم بسازی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.