ayoub96
من برای محاصره کینگزها اقدام کردم .هم قهرمان فرستادم هم مشاورهای مورد نیاز و هم مهاجر . دیوار خراب کردم .همه نیروهاش هم طی یک نبرد که قبل از این محاصره انجام داده بودم از بین بردم .ولی حالا که در حمله دوم محاصره انجام نشد مهاجر و مشاور من برنگشتن .و چه بلایی سر اونها اومد؟؟؟
وقتی محاصره تموم میشه و شهر برای شما میشه قهرمان و نیرو های محاصره در همونجا میمونه و از اردوگاه یکی از این دو شهر میتونی برشون گردانی
اگه محاصره انجام نشد و کسی حمله کرده حتما کشته شدن وگرنه به پشتیبانی بگو ببینن مشکل چیست
برای محاصره فقط کافیه قصرشو خراب کنی نه دیوار
دیوارو چرا خراب میکنی وقتی که شهر خودت شه بازم دیوارشو میخایی فقط زمان از بین بردن نیروهاش از دژکوب برای تخریب دیوار استفاده کن که تلفات رو کم کنه نه تو یه نبرد جدا که ضرر بیشترم میکنی
محمد پهلوان
[quote][div][b]ayoub96[/b][/div][div]من برای محاصره کینگزها اقدام کردم .هم قهرمان فرستادم هم مشاورهای مورد نیاز و هم مهاجر . دیوار خراب کردم .همه نیروهاش هم طی یک نبرد که قبل از این محاصره انجام داده بودم از بین بردم .ولی حالا که در حمله دوم محاصره انجام نشد مهاجر و مشاور من برنگشتن .و چه بلایی سر اونها اومد؟؟؟[/div][/quote]
وقتی محاصره تموم میشه و شهر برای شما میشه قهرمان و نیرو های محاصره در همونجا میمونه و از اردوگاه یکی از این دو شهر میتونی برشون گردانی
اگه محاصره انجام نشد و کسی حمله کرده حتما کشته شدن وگرنه به پشتیبانی بگو ببینن مشکل چیست
برای محاصره فقط کافیه قصرشو خراب کنی نه دیوار
دیوارو چرا خراب میکنی وقتی که شهر خودت شه بازم دیوارشو میخایی فقط زمان از بین بردن نیروهاش از دژکوب برای تخریب دیوار استفاده کن که تلفات رو کم کنه نه تو یه نبرد جدا که ضرر بیشترم میکنی