kasrasimon1371
سلام دوستان من تازه سه روزه این بازی رو شروع کردم ولی یکی هی بهم حمله میکنه کل منابع رو میره
باید چکار کنم
و همینطور به نظرتان بهتر نیست بعد از مورد حمله قرار گرفتن یه شیلد برای مدت معین بهمون بده
مثل همین تحت حمایت قرار گرفتن اول بازی
تا بتوانیم خودمونو بازسازی کنیم
چون فارم شدن کلا باعث زده شدن از بازی میشه
سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما مطرح کننده سوال و تمام اعضای محترم سرزمین پادشاهان
هر فصل از بازی دارای مدت زمان محدودی است.اگر قرار باشد شیلد محافظ قرار بگیره برای بازیکن.دیگه رقابت و زمان معناشو از دست میده
فقط با بازی و کسب تجربه می تونی نائل نگردی به مزرعه تجاری برای دوستان(خخخخخخخخخخخخخخخخ)
نظر بنده این است توی گام اول که هم جهت و هم سو با اعضای قدیمی و کارکشته و با تجربه است
شما باید در قدم اول.فورا و فورا و سریعا و سریعا فقط و فقط سرباز نیزه دار اونم به تعداد هزار نفر اموزش بدی و سطح دفاع فقط اونم5 بالاتر که بهترین دفاع حاصله بوجود میاره
بعدش فورا جاسوس اموزش بدی اونم به تعداد هزار نفر و سطح دفاع اونم5بالاتر باشه
و اگه خدای ناخواسته موفق به چنین سیاست جنگی نشدین
ناچارا باید از ان بازیکن عظیم و فعال درخواست فرصت10روز کنید که شاید اونم موافقت کنه تا از حملات مخربانه دست بکشه
و گام اخر فقط دیلیت اکانت و بازی مجدد
التماس دعا برای فرج صاحب الزمان(عجه الله تعالی فرج الشریف).ولی امر مسلمین جهان
ما اهل کوفه نیستیم که امام زمان (عج) تنها بماند ، مگر ایرانی مرده باشد
[quote][div][b]kasrasimon1371[/b][/div][div]سلام دوستان من تازه سه روزه این بازی رو شروع کردم ولی یکی هی بهم حمله میکنه کل منابع رو میره
باید چکار کنم
و همینطور به نظرتان بهتر نیست بعد از مورد حمله قرار گرفتن یه شیلد برای مدت معین بهمون بده
مثل همین تحت حمایت قرار گرفتن اول بازی
تا بتوانیم خودمونو بازسازی کنیم
چون فارم شدن کلا باعث زده شدن از بازی میشه
[/div][/quote]
سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما مطرح کننده سوال و تمام اعضای محترم سرزمین پادشاهان
هر فصل از بازی دارای مدت زمان محدودی است.اگر قرار باشد شیلد محافظ قرار بگیره برای بازیکن.دیگه رقابت و زمان معناشو از دست میده
فقط با بازی و کسب تجربه می تونی نائل نگردی به مزرعه تجاری برای دوستان(خخخخخخخخخخخخخخخخ):icon_4::icon_4::icon_4:
نظر بنده این است توی گام اول که هم جهت و هم سو با اعضای قدیمی و کارکشته و با تجربه است
شما باید در قدم اول.فورا و فورا و سریعا و سریعا فقط و فقط سرباز نیزه دار اونم به تعداد هزار نفر اموزش بدی و سطح دفاع فقط اونم5 بالاتر که بهترین دفاع حاصله بوجود میاره
بعدش فورا جاسوس اموزش بدی اونم به تعداد هزار نفر و سطح دفاع اونم5بالاتر باشه
و اگه خدای ناخواسته موفق به چنین سیاست جنگی نشدین
ناچارا باید از ان بازیکن عظیم و فعال درخواست فرصت10روز کنید که شاید اونم موافقت کنه تا از حملات مخربانه دست بکشه:icon_2::icon_2::icon_2:
و گام اخر فقط دیلیت اکانت و بازی مجدد:icon_13::icon_13:
التماس دعا برای فرج صاحب الزمان(عجه الله تعالی فرج الشریف).ولی امر مسلمین جهان