باسلام خسته نباشید نمیدونم چرا مزرعه گندمم تولیدش منفی شده الان هیچ گندمی ندارم من چطور بازی رو ادامه بدم لطفا مشکلم رو برطرف کنید
دلیلش اینه که تعداد گندم خورها از مقدار تولید گندم بیشتر شده.شما سربازهاتو بعنوان محافظ به شهر دیگه ارسال کن بعد مزرعه و نانوایی رو ارتقا بده
این مطلب در 1392/02/01 12:54:45 نوشته شده است و در 1392/02/01 12:55:16 ویرایش شده است .
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]morad20[/b][/div][div]باسلام خسته نباشید نمیدونم چرا مزرعه گندمم تولیدش منفی شده الان هیچ گندمی ندارم من چطور بازی رو ادامه بدم لطفا مشکلم رو برطرف کنید[/div][/quote]
دلیلش اینه که تعداد گندم خورها از مقدار تولید گندم بیشتر شده.شما سربازهاتو بعنوان محافظ به شهر دیگه ارسال کن بعد مزرعه و نانوایی رو ارتقا بده
باسلام خسته نباشید نمیدونم چرا مزرعه گندمم تولیدش منفی شده الان هیچ گندمی ندارم من چطور بازی رو ادامه بدم لطفا مشکلم رو برطرف کنید
میزان تولید گندمتون باید بیشتر از میزان مصرفتون باشه. سطح مزرعه تون رو ارتقا بدین ... راهنمای بازی
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]morad20[/b][/div][div]باسلام خسته نباشید نمیدونم چرا مزرعه گندمم تولیدش منفی شده الان هیچ گندمی ندارم من چطور بازی رو ادامه بدم لطفا مشکلم رو برطرف کنید[/div][/quote]
میزان تولید گندمتون باید بیشتر از میزان مصرفتون باشه. سطح مزرعه تون رو ارتقا بدین ... [url=http://help.kingsera.ir/help/34/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7/%D9%85%D8%B2%D8%B1%D8%B9%D9%87]راهنمای بازی[/url]
من سربازی ندارم همش مردن بهم زیاد حمله میشه الان یکیه که دم به دقیقه بهم حمله میکنه اصلا فرصت نمیده شهرمو بسازم تمام شهرمو داغون کرده
titka (شهر: artimis's city )
من سربازی ندارم همش مردن بهم زیاد حمله میشه الان یکیه که دم به دقیقه بهم حمله میکنه اصلا فرصت نمیده شهرمو بسازم تمام شهرمو داغون کرده
اسم خودت چیه؟
بگو تا کمکت کنم
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]morad20[/b][/div][div]من سربازی ندارم همش مردن بهم زیاد حمله میشه الان یکیه که دم به دقیقه بهم حمله میکنه اصلا فرصت نمیده شهرمو بسازم تمام شهرمو داغون کرده
titka (شهر: artimis's city )[/div][/quote]
اسم خودت چیه؟
بگو تا کمکت کنم
میزان تولید گندمتون باید بیشتر از میزان مصرفتون باشه. سطح مزرعه تون رو ارتقا بدین ...
اونوقت ما که جمعیت شهرمون 1323 و تولید گندممون -35000 باید چیکار کنیم...
به عشق یه نفر به بازیم ادامه میدم حسین شعبانی(jangjo)
[quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div][quote][div][b]morad20[/b][/div][div]باسلام خسته نباشید نمیدونم چرا مزرعه گندمم تولیدش منفی شده الان هیچ گندمی ندارم من چطور بازی رو ادامه بدم لطفا مشکلم رو برطرف کنید[/div][/quote]
میزان تولید گندمتون باید بیشتر از میزان مصرفتون باشه. سطح مزرعه تون رو ارتقا بدین ... [/div][/quote]
اونوقت ما که جمعیت شهرمون 1323 و تولید گندممون -35000 باید چیکار کنیم...:mrgreen:
میزان تولید گندمتون باید بیشتر از میزان مصرفتون باشه. سطح مزرعه تون رو ارتقا بدین ...
حالا باز مال شما منفی تون کمه
ما که منفی 500 هزار هستیم
باید چه کار کنیم
همش کارم شده غارت و تعدیل منایع
[quote][div][b]جک و جیل[/b][/div][div][quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div][quote][div][b]morad20[/b][/div][div]باسلام خسته نباشید نمیدونم چرا مزرعه گندمم تولیدش منفی شده الان هیچ گندمی ندارم من چطور بازی رو ادامه بدم لطفا مشکلم رو برطرف کنید[/div][/quote]
میزان تولید گندمتون باید بیشتر از میزان مصرفتون باشه. سطح مزرعه تون رو ارتقا بدین ... [/div][/quote]
اونوقت ما که جمعیت شهرمون 1323 و تولید گندممون -35000 باید چیکار کنیم...:mrgreen:[/div][/quote]
باید چه کار کنیم
باید چه کار کنیم
دیگه خالی واسه ما نبندین.سرباز خودتو بفرست به همن شهرهایی که ازش غارت میکنی.بزار همون جا بمونن
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]gfggf[/b][/div][div][quote][div][b]جک و جیل[/b][/div][div][quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div][quote][div][b]morad20[/b][/div][div]باسلام خسته نباشید نمیدونم چرا مزرعه گندمم تولیدش منفی شده الان هیچ گندمی ندارم من چطور بازی رو ادامه بدم لطفا مشکلم رو برطرف کنید[/div][/quote]
اونوقت ما که جمعیت شهرمون 1323 و تولید گندممون -35000 باید چیکار کنیم...:mrgreen:[/div][/quote]
باید چه کار کنیم
همش کارم شده غارت و تعدیل منایع[/div][/quote]
دیگه خالی واسه ما نبندین.سرباز خودتو بفرست به همن شهرهایی که ازش غارت میکنی.بزار همون جا بمونن
منبع مورد نظر رو انتخاب کن تو اردوگاه ( گندم ) و بعد غارت کن اینجوری فقط گندم میگیری ؛ برای تو که سرباز کم داری خوبه ....
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]منبع مورد نظر رو انتخاب کن تو اردوگاه ( گندم ) و بعد غارت کن اینجوری فقط گندم میگیری ؛ برای تو که سرباز کم داری خوبه ....[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.