سلام ، کسی کل.ش بازی نکنه ، و همچنین رویال
این مطلب در 1396/06/17 22:23:36 نوشته شده است و در 1396/06/18 01:10:14 ویرایش شده است .
..
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
در مورد کل.َش 1396/06/17 22:23:36
سلام ، کسی کل.ش بازی نکنه ، و همچنین رویال
این مطلب در 1396/06/17 22:23:36 نوشته شده است و در 1396/06/18 01:10:14 ویرایش شده است .
..
|
|
1396/06/17 23:46:26
خو پس همون کلـش رو بازی کن حال کن اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد اصلا شاید من ستاره ای ندارم. هدایت |
|
1396/06/18 00:57:04
داداش واقعا هیچ بازی توی جهان به * نمیرسه ، من خودم بنا به دلایلی دیگه بازی نمیکنم 3 سالی. ..
|
|
1396/06/18 01:08:13
دلیل این که من بازی نمیکنم همون غارتشه این بازی بر منبای دزدی ساخته شده دزدی از شخص دیگر که اون شخص هم راضی نیست به هیچ وجه ، ولی رویال به مراتب بدتر از کل.ش هست به این دلیل که رویا رویی شخصی اتفاق می افتد یعنی مانند دو شخصی که با یکدیگر دعوا میکنند و فرض کنید شما هی با این و اون دعوا بگیرید ،و استرس شدیدش هم از همین موضوع هست با این تفاوت که فرد قوی تر رنج زیاد تری میکشد ، اما خود فرد حرفه ای هم کماکان در سختی است ، ولی یک چیزی که توی کل.ش هست اینه که تعداد دوستانی همواره و همیشه و پی در پی در حال کمک رسانی به یکدیگرند و این عشق و علاقه را بین انها تشدید میکند و لذا اگر انها باخت هم بدهند اهمیتی ندارد.زیرا ان ها عدیه ای دوست عزیز هستند. همیشه تقاضای نیرو دارند.کسی بدون کمک دیگری جنگ نمیکند.و همیشه با کلمات دست شما درد نکنه ، ممنون داداش ، فدای شما لطف کردی و از این ابراز احساسات شدید روبرو هستند و لی در رویال امدند این را به طرز وحشتناکی برداشتند به طوری که انهایی هم که در کلن و اتحاد هستند هم با هم به جنگ بپردازند.
..
|
|
1396/06/18 09:10:38
تو اگه مومن هستی چرا اصن بازی میکنی
امام صادق (علیه السلام) :فروختن شطرنج حرام است و پولی هم که از فروختنش بدست می آید حرام است و داشتن و نگاه داشتن شطرنج کفر است و شطرنج بازی کردن شرک است و سلام کردن بر کسی که شطرنج بازی می کند گناه کبیره هلاک کننده است و کسی که شطرنج بازی می کند و دست در میان آن می برد چنان است که دست در میان گوشت خوک برده باشد.و کسی که شطرنج بازی می کند نمازش قبول نیست تا اینکه دست خود را بشوید و کسی که به شطرنج نگاه می کند مانند این است که به عورت مادر خود نگاه می کند و کسی که نگاه می کند به کسانی که در حال بازی شطرنج هستند و به آنها سلام می کند در آن حال گناهش با کسی که شطرنج بازی می کند یکسان است و کسی که بنشیند به قصد بازی کردن شطرنج جای خود را در جهنم آماده کرده است و این زندگانی باعث حسرت او در قیامت است ( به سبب اینکه چرا معصیت ها را انجام داده است ) و از همنشینی قمار باز بپرهیز زیرا از جمله مجالسی است که اهلش مورد غضب الهی شده اند و هر ساعت منتظر غضبند ( بلا ) و چون نازل شود تو را و ایشان را فرا خواهد گرفت. وسائل الشیعه کتاب تجارت جلد 12 صفحه 241 حدیث 4 ، حق الیقین صفحه 568 ، گناهان کبیره جلد 1 صفحه 276 ، من لایحضرالفقیه ، حلیة المتقین صفحه 331 محمد پهلوان
|
|
1396/06/18 13:46:50
من از پیشتبان پرسیدم گفت حرام نیست گف از تمام مراجع تقلید پرسیدم البته باید به قوانین بازی باشه مثل مولتی و مولتی پلیر و خرید و فروش اک و... بازی رو حرام میکنه گف اگه قوانین رعایت شه حلاله دیه اگه حرام باشه به گردن پیشتباینیه پولی که بدست میاریم از بازی با رعایت قوانین حلاله |
|
1396/06/18 14:22:49
داداشش این بازی هم بر حسب غارته تازه اونجا وقتی یکی رو میزنی میتونه خودش رو جمع و جور کنه ولی اینجا تقریبا کار طرف تموم میشه بهونه بنی اسراییلی نیار این بازی از لحاظ کثیف بودن بدتره ، نامردی توش بیشتره ، قانون شکنی هم بیشتره اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد اصلا شاید من ستاره ای ندارم. هدایت |
|
1396/06/18 14:24:09
سلام ، به قولی از مولایم امیرالمونین (ع) خطاب به اشعث بن قیس که از حضرت ایراد میگرفتند فرمود (تو چه میدانی ان چرا که به ضرر من است یا به نفع من ! ، این بازی نه شرطی صورت گرفته نه پولی رد و بدل شده (به عنوان بیانیه ورود) و لذا به غیر از اسب سواری ( ان هم در بین افراد شرکت کننده ) آن جایزه ای هم که در اخر میدهند اگر در اول بیانیه گرفته باشند (حرام است ) ولی نه شرطی بسته شده و نه قراری گذاشته شده بلکه جوایزی برای برنده در نظر گرفته اند و همچنین پیامبر اکرم (ص): مسابقات اسب سواری ای را ترتیب میدادند و از نفر اول تا نفر اخر جوایزی تعیین میکردند. در مورد آلات موسیقی به ان دلیل که در مورد نوامیس مردم و همچنین مساعل دیگر است ( هرکس در خانه اش الات موسیقی داشته باشد ) مانند گیتار و به مانند این ها بی غیرت میشود (تا 40 روز اگر نگه دارد ) در مورد این بازی نیز اگر داستانش را مطالعه فرامایید میبینید که انسان ها با کمک یکدیگر به جنگ اقوام شیاطین میروند (http://help.kingsera.ir/groups/index/44) در این لینک میتوانید ببینید .
این مطلب در 1396/06/18 14:24:09 نوشته شده است و در 1396/06/18 14:26:17 ویرایش شده است .
..
|
منوی کاربری
|
||