بهترین نوع نیرو های عصر پادشاهان از نظر سرعت ، زمان ساخت ، قدرت ، هزینه ، کدامیک است ؟ ( به غیر از چهار نیروی جدید)
تبرزن سواره که جدیده
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]boy_fire[/b][/div][div]بهترین نوع نیرو های عصر پادشاهان از نظر سرعت ، زمان ساخت ، قدرت ، هزینه ، کدامیک است ؟ ( به غیر از چهار نیروی جدید)[/div][/quote]
تبرزن سواره که جدیده :|
دقیقا چرا بعضیا زدن شمشیر زن؟ کجاش خوبه؟ سرعت که نداره از نظر غارت هم که ضعیفتر از کماندار هست!
وقتی گرز نیس شمشیر انتخاب میشه
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]zzza168[/b][/div][div]دقیقا چرا بعضیا زدن شمشیر زن؟ کجاش خوبه؟ سرعت که نداره از نظر غارت هم که ضعیفتر از کماندار هست![/div][/quote]
وقتی گرز نیس شمشیر انتخاب میشه
از لحاظ غارت و سرعت که تو برتری کمان شکی نیس ( نسبت ب زمان و مقدار منابع مصرفیش نسب ب بقیه )
از لحاظ قدرت، شمشیر و گرز بهترن؛ ولی نسبت برتریشون، از نسبت برتری کمان تو اون 2 مورد بیشتر نیس
به علاوه اینک زمان ساخت کمان ب صرفه تر هم هست و یجورایی یه نیروی همه کاره (هم دفاع و هم هجوم ) با سرعت و غارت عالیه
البته خودم ب شمشیر رای دادم
واس ادامه رقابت
این مطلب در 1396/06/15 12:20:10 نوشته شده است و در 1396/06/15 12:20:52 ویرایش شده است .
طرف کیو میگیری؟
دوستت؟
یا بابات؟؟ که به ناحق زده زیر گوش رفیقت و هر 3 اینو خوب میدونید
از لحاظ غارت و سرعت که تو برتری کمان شکی نیس ( نسبت ب زمان و مقدار منابع مصرفیش نسب ب بقیه )
از لحاظ قدرت، شمشیر و گرز بهترن؛ ولی نسبت برتریشون، از نسبت برتری کمان تو اون 2 مورد بیشتر نیس
به علاوه اینک زمان ساخت کمان ب صرفه تر هم هست و یجورایی یه نیروی همه کاره (هم دفاع و هم هجوم ) با سرعت و غارت عالیه
البته خودم ب شمشیر رای دادم
واس ادامه رقابت :icon_4:
خب نمیشه یکی رو انتخاب کرد حداقل باید دو نوع سرباز رو داشته باشی من که همیشه خیلی شمشیرزن میسازم چون قدرت حملش بهتر از نیزه هست ولی اگه یکی بهم حمله کنه می کشم
نیزه:دغاع اولیه(تا رو پای خودت بایستی)
شمشیر:غارت و زدن نیروهای شهر های متروکه در کل هجوم(تا اصطبل رو بسازی برای غارت و حمله خوبه)
کماندار:غارت و هجوم و دفاع
شوالیه:هجوم
ولی گفتید به غیز از چهار نیروری جدید ولی سواره سبک که یکی از جدیداس!!
ن
خب نمیشه یکی رو انتخاب کرد حداقل باید دو نوع سرباز رو داشته باشی من که همیشه خیلی شمشیرزن میسازم چون قدرت حملش بهتر از نیزه هست ولی اگه یکی بهم حمله کنه می کشم
نیزه:دغاع اولیه(تا رو پای خودت بایستی)
شمشیر:غارت و زدن نیروهای شهر های متروکه در کل هجوم(تا اصطبل رو بسازی برای غارت و حمله خوبه)
کماندار:غارت و هجوم و دفاع
شوالیه:هجوم
ولی گفتید به غیز از چهار نیروری جدید ولی سواره سبک که یکی از جدیداس!!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.