بخاطر اینکه توی این نظر سنجی ها بعضی ها مولتی میارن
تصمیم گرفتیم که هر کی میخاد به هر کسی رای بده با پاسخ در تاپیک ها اسم فردی که میخاد رای بده بهش بنویسه بفرسته
اگع موافقید بگید
نظرسنجی
موافق
ناموافق
محمد پهلوان
تصمیم گرفتیم که هر کی میخاد به هر کسی رای بده با پاسخ در تاپیک ها اسم فردی که میخاد رای بده بهش بنویسه بفرسته
اگع موافقید بگید
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]باشه من به [b][color=#0000ff]هخامنش[color=#ff0000]1028[/color][/color][/b] رای دادم[/div][/quote]
هنوز کع نزاشتیم:|:icon_2::icon_7::|
اگع موافقید بگید
موافقم منم توی این نظر سنجی ها بزارید
.
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]بخاطر اینکه توی این نظر سنجی ها بعضی ها مولتی میارن
اگع موافقید بگید[/div][/quote]
موافقم منم توی این نظر سنجی ها بزارید:icon_12:
اگع موافقید بگید
من که متوجه نشدم منظورتونو. میشه واضح و زیر دیپلم بنویسین؟
سما دختر اذربایجان
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]بخاطر اینکه توی این نظر سنجی ها بعضی ها مولتی میارن
اگع موافقید بگید[/div][/quote]
من که متوجه نشدم منظورتونو. میشه واضح و زیر دیپلم بنویسین؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.