mohamadgorg
مگه جدیدا اینجوری شده من چند وقت نبودم اگه الان مولتی بازا اینقدر خسیس شده باشن که دیگه جایی بازی کردن نیست
طرف با رفیقاش یه اکیپن
30-40 تا ( حدقل ) اک میریزن تو بازی و هفته اول 500 میل ( سرور 34 ) غارت میزنن!!
البته یه نکته ای رو بگم دوستان راجع ب این بازیکن ک احتمالا بشناسیدش
شهر اول ایشون چیزی حدود 6-7 خونه با شهر من فاصله داشت
منم روز اولی دیدم جمعیت کشیده بالا فک کردم پاپ بازه و گفتم احتمالا فارم خوبی میتونه باشه غافل از اینک مولتی داره
شب بعد از اتمام حمایت ( ینی حدود 60 ساعت پس از شروع بازی ) با حدود 400 تا جاسوسی زدم و دیدم کمتر از 100 تا گندمخوره نیروشه
حمله رو سریع گذاشتم روش ( حدود 700 تا کمان و 100 - 200 تایی گرز )
نیروها رو زدن و با یکم منابع برگشتن و با خیالت راحت خوابیدم ( البته محض احتیاط تیک خالی کردن شهرو از سرباز موقع حمله گذاشتم ک دار و ندارم از سربازا رو نزنن )
فردا صبح اومدم رو بازی دیدم 40-50 تا گزارشه !!
فهمیدم حمله زده
رفتم دیدم 99% فیک زده تا سکه هام تموم شه ولی خب چون 400 تایی داشتم دیگ بیخیال شده و حمله اصلی رو زده بود
ک اونم نیروهای خودشو درگیر نکرده بود و اول با یکی از مولتی هاش با 3 کیلو گرز ( !!!! ) و بعدشم خودش با 5 کیلو کمان ( !!! ) حمله زده بود
واسه کمتر از 3 روز از بازی گذشته اینقد نیرو !!!!
طرف کیو میگیری؟
دوستت؟
یا بابات؟؟ که به ناحق زده زیر گوش رفیقت و هر 3 اینو خوب میدونید
[quote][div][b]mohamadgorg[/b][/div][div]مگه جدیدا اینجوری شده من چند وقت نبودم اگه الان مولتی بازا اینقدر خسیس شده باشن که دیگه جایی بازی کردن نیست [/div][/quote]
طرف با رفیقاش یه اکیپن
30-40 تا ( حدقل ) اک میریزن تو بازی و هفته اول 500 میل ( سرور 34 ) غارت میزنن!!
البته یه نکته ای رو بگم دوستان راجع ب این بازیکن ک احتمالا بشناسیدش
شهر اول ایشون چیزی حدود 6-7 خونه با شهر من فاصله داشت
منم روز اولی دیدم جمعیت کشیده بالا فک کردم پاپ بازه و گفتم احتمالا فارم خوبی میتونه باشه غافل از اینک مولتی داره
شب بعد از اتمام حمایت ( ینی حدود 60 ساعت پس از شروع بازی ) با حدود 400 تا جاسوسی زدم و دیدم کمتر از 100 تا گندمخوره نیروشه
حمله رو سریع گذاشتم روش ( حدود 700 تا کمان و 100 - 200 تایی گرز )
نیروها رو زدن و با یکم منابع برگشتن و با خیالت راحت خوابیدم ( البته محض احتیاط تیک خالی کردن شهرو از سرباز موقع حمله گذاشتم ک دار و ندارم از سربازا رو نزنن )
فردا صبح اومدم رو بازی دیدم 40-50 تا گزارشه !!
فهمیدم حمله زده
رفتم دیدم 99% فیک زده تا سکه هام تموم شه ولی خب چون 400 تایی داشتم دیگ بیخیال شده و حمله اصلی رو زده بود
ک اونم نیروهای خودشو درگیر نکرده بود و اول با یکی از مولتی هاش با 3 کیلو گرز ( !!!! ) و بعدشم خودش با 5 کیلو کمان ( !!! ) حمله زده بود
واسه کمتر از 3 روز از بازی گذشته اینقد نیرو !!!!