آیا امکان خرید و فروش اکانت ....فقط یک سرور.... از طریق عصر پادشاهان امکان پذیر است؟
نوچ
قبلا بود ولی بخاطر یسری مسائل برداشته شد
طرف کیو میگیری؟
دوستت؟
یا بابات؟؟ که به ناحق زده زیر گوش رفیقت و هر 3 اینو خوب میدونید
[quote][div][b]h.n.aliniya[/b][/div][div]آیا امکان خرید و فروش اکانت ....فقط یک سرور.... از طریق عصر پادشاهان امکان پذیر است؟ [/div][/quote]
نوچ
قبلا بود ولی بخاطر یسری مسائل برداشته شد
همینطور که همه میدونید قبلا این امکان وجود داشت که به صورت قانونی یک سرور رو جداگونه بفروشی
و تابستون قبلی بود فک کنم که این امکان رو برداشتن
دلایلشم مشخص بود البته توجیه کننده نبود
یک این که از این طریق مولتی بازی انجام میشد که به نظرم الان فرقی نکرده بلکه بد ترم شده قبلا یه سری بازیکنای عادی هم برای دل خودشون اک میخریدن الان فقط مولتی بازا میخرن
دوم و مهم تر این که از این طریق حجم زیادی از سکه شویی صورت میگرفت
یعنی این که از اک های مختلف سکه ها رو یه جا جمع میکردن که خب اینم میتونستن راه هایی دیگه ای برای جلو گیری ازش استفاده کنن
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
همینطور که همه میدونید قبلا این امکان وجود داشت که به صورت قانونی یک سرور رو جداگونه بفروشی
و تابستون قبلی بود فک کنم که این امکان رو برداشتن
دلایلشم مشخص بود البته توجیه کننده نبود
یک این که از این طریق مولتی بازی انجام میشد که به نظرم الان فرقی نکرده بلکه بد ترم شده قبلا یه سری بازیکنای عادی هم برای دل خودشون اک میخریدن الان فقط مولتی بازا میخرن
دوم و مهم تر این که از این طریق حجم زیادی از سکه شویی صورت میگرفت :D
یعنی این که از اک های مختلف سکه ها رو یه جا جمع میکردن که خب اینم میتونستن راه هایی دیگه ای برای جلو گیری ازش استفاده کنن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.