فک کنم همتون بیکارید که تو انجمنید برید سرو خونه زندگیتون چیه هی حسین شارو تایپیک میده هخامنش هم ...... اونو میده یدونه کورش از همه هبتره تو اینجا
و اقای غول طلایی
MAHDI ...ALDER
MAD...MAX
pedram.808
TOM.JERI
اکـــیـــپ پیمان ماد مکس و مهدی الدر کوچیکتون سپیده و پویا جونم
:mrgre
فک کنم همتون بیکارید که تو انجمنید برید سرو خونه زندگیتون چیه هی حسین شارو تایپیک میده هخامنش هم ...... اونو میده یدونه کورش از همه هبتره تو اینجا
و اقای غول طلایی :icon_4::icon_4::icon_4:
و اقای غول طلایی
نه بابا بیکار که نیستیم ولی شما هی میگید انجمن چقدر خلوته بعد خودتون روزی 10دیقه بیشتر تو انجمن نیستید خب حالا اگه هم شلوغ بود شما فقط پست های بحث های ازاد رو ادامه میدادید ما که همش هستیم
قدر مارو بدونید ما فعال ترین عضو های انجمن هستیم
ن
[quote][div][b]tohid6461[/b][/div][div]فک کنم همتون بیکارید که تو انجمنید برید سرو خونه زندگیتون چیه هی حسین شارو تایپیک میده هخامنش هم ...... اونو میده یدونه کورش از همه هبتره تو اینجا
و اقای غول طلایی :icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
:icon_4:نه بابا بیکار که نیستیم ولی شما هی میگید انجمن چقدر خلوته بعد خودتون روزی 10دیقه بیشتر تو انجمن نیستید خب حالا اگه هم شلوغ بود شما فقط پست های بحث های ازاد رو ادامه میدادید :shock:ما که همش هستیم
قدر مارو بدونید ما فعال ترین عضو های انجمن هستیم;)
هخامنش هم ...... اونو میده یدونه کورش از همه هبتره تو اینجا
این آخرشو نفهمیدم بالا دیپلم حرف بزن بفهمیم
هبتره
یکی ترجمش کنه
این مطلب در 1396/05/22 10:54:55 نوشته شده است و در 1396/05/23 12:22:30 ویرایش شده است .
هخامنش هم ...... اونو میده یدونه کورش از همه هبتره تو اینجا :arrow:
این آخرشو نفهمیدم بالا دیپلم حرف بزن بفهمیم :icon_5:
هبتره:?:
یکی ترجمش کنه:icon_8:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.