وقتی میری تو قسمت شکار میگه باید فلان برنامه رو نصب کنی. وقتی نصب میکنی بازم همون پیامو میده. ترو خدا کمکم کنید.
واسه من که کار کرد
[quote][div][b]vafasadri[/b][/div][div]وقتی میری تو قسمت شکار میگه باید فلان برنامه رو نصب کنی. وقتی نصب میکنی بازم همون پیامو میده. ترو خدا کمکم کنید.[/div][/quote]
واسه من که کار کرد
وقتی میری تو قسمت شکار میگه باید فلان برنامه رو نصب کنی. وقتی نصب میکنی بازم همون پیامو میده. ترو خدا کمکم کنید.
من نصب کردم باز هم نیومد
[quote][div][b]vafasadri[/b][/div][div]وقتی میری تو قسمت شکار میگه باید فلان برنامه رو نصب کنی. وقتی نصب میکنی بازم همون پیامو میده. ترو خدا کمکم کنید.[/div][/quote]
من نصب کردم باز هم نیومد:icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:
1396/04/25 19:23:23
سلام
وقت بخیر
برای رفع مشکل اجرای بازی شکار ، لطفا موارد زیر را دقیقا انجام دهید:
1 - ابتدا به کنترل پنل بروید و از حذف بودن نرم افزار unity اطمینان حاصل کنید . در صورتی که هنوز حذف نشده بود ، آن را remove یا uninstall کنید.
2- یک بار سیستم خود را ری استارت کنید.
3- هر گونه نرم افزاری که عمل دانلود را انجام میدهد مثل : دانلود منیجر و . . . را غیرفعال کنید.
4- سعی کنید آخرین نسخه مرورگرهای کروم یا فایرفاکس را بر روی سیستم خود نصب کرده باشید و از طریق آنها بازی را اجرا نمایید.
5- در مرورگر خود کلیدهای ترکیبی ( Ctrl+F5 ) را فشار دهید.
6- یک بار حافظه موقت (کش ) و کوکی مرورگر خود را خالی کنید . به این صورت که در مرورگر کلیدهای ترکیبی ( Ctrl + Shift + delete) را فشار دهید و تیک گزینه های cache را انتخاب و تایید نمایید.
7- توجه داشته باشید که فایروال و آنتی ویروس سیستم خود را در هنگام دانلود و نصب و اجرای برنامه را نیز غیرفعال کرده باشید. ( این مورد مهم است )
8-حال وارد بازی شوید و بر روی شروع بازی (سه بعدی شکار) کلیک کنید . پس از انتخاب این گزینه ٬ لینک دانلود unity را مشاهده خواهید کرد ان را انتخاب کرده و برنامه را دانلود کنید. پس از اینکه برنامه دانلود شد به صورت خودکار این نرم افزار شروع به نصب کرده و بعد از اتمام نصب می توانید شروع به بازی نمایید.
سلام
وقت بخیر
1 - ابتدا به کنترل پنل بروید و از حذف بودن نرم افزار unity اطمینان حاصل کنید . در صورتی که هنوز حذف نشده بود ، آن را remove یا uninstall کنید.
3- هر گونه نرم افزاری که عمل دانلود را انجام میدهد مثل : دانلود منیجر و . . . را غیرفعال کنید.
4- سعی کنید آخرین نسخه مرورگرهای کروم یا فایرفاکس را بر روی سیستم خود نصب کرده باشید و از طریق آنها بازی را اجرا نمایید.
6- یک بار حافظه موقت (کش ) و کوکی مرورگر خود را خالی کنید . به این صورت که در مرورگر کلیدهای ترکیبی ( Ctrl + Shift + delete) را فشار دهید و تیک گزینه های cache را انتخاب و تایید نمایید.
7- توجه داشته باشید که فایروال و آنتی ویروس سیستم خود را در هنگام دانلود و نصب و اجرای برنامه را نیز غیرفعال کرده باشید. ( این مورد مهم است )
8-حال وارد بازی شوید و بر روی شروع بازی (سه بعدی شکار) کلیک کنید . پس از انتخاب این گزینه ٬ لینک دانلود unity را مشاهده خواهید کرد ان را انتخاب کرده و برنامه را دانلود کنید. پس از اینکه برنامه دانلود شد به صورت خودکار این نرم افزار شروع به نصب کرده و بعد از اتمام نصب می توانید شروع به بازی نمایید.
2- یک بار * خود را ری استارت کنید.
4- سعی کنید آخرین نسخه مرورگرهای کروم یا فایرفاکس را بر روی * خود نصب کرده باشید و از طریق آنها بازی را اجرا نمایید.
7- توجه داشته باشید که فایروال و آنتی ویروس * خود را در هنگام دانلود و نصب و اجرای برنامه را نیز غیرفعال کرده باشید. ( این مورد مهم است )
ب خدا همه اینا رو امتحان کردم ولی نشد
[quote][div][b]مدیرانجمن8[/b][/div][div]سلام
وقت بخیر
8-حال وارد بازی شوید و بر روی شروع بازی (سه بعدی شکار) کلیک کنید . پس از انتخاب این گزینه ٬ لینک دانلود unity را مشاهده خواهید کرد ان را انتخاب کرده و برنامه را دانلود کنید. پس از اینکه برنامه دانلود شد به صورت خودکار این نرم افزار شروع به نصب کرده و بعد از اتمام نصب می توانید شروع به بازی نمایید.[/div][/quote]
ب خدا همه اینا رو امتحان کردم ولی نشد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.