بیشتر افرادی که این بازی را انجام میدن منتظر یه سرور سوبر اکسبرس یا اکسبرس بودن بعد شما نظر بازیکنانتون براتون مهم نیست به میل خودتون یه سرور کلاسیک راه میندازین که سرعتش افتضاحه
اگه میخواید چهار تا مثل من سکه بگیرن و خرج کنن باید به نظراتشون احترام بذارین
خودتون فکر کنین الان بیشتر برا سرور سوبر اکسبرس سکه میگیرن یا برا سرور کلاسیک
الانم دیر نشده تا شروع نشده سرور کلاسیک را یه اکسبرس بجاش راه اندازی کنین
خیلیا از این بازی خسته شدن و رفتن بیشترش هم به خاطر بی محلیه شما مدیران نسبت به نظراتشون بوده
به نظر منی که این اکانتم سابقه 18 سرور بازی داشته دارم بهتون میگم سرور کلاسیکی که الان واسه سرور 32 گذاشتین خیلی از اون یه ذره بازیکنان ثابتتون که وفادار بودن به این بازی را از بین میبره و دیگه واقعا دلسرد میشن نسبت به این بازی و واقعا میرن
امید هست که مدیران این بازی به نظرات امثال ماها توجه کنن و بازی که سی هزار تو یه سرورش فعال بازی میکردن به خاطر کمکاری(بعضی از دست اندرکاران) و عدم ارتقا سطح کیفی بازی (بارها بازیکنان گوشزد کردن و توجه نشده) و ... خیلی چیز های دیگه که باعث شده الان تو هر سروری درسته 10 هزار ثبت نامی داریم اما بازیکنان فعال برید ببینین کمتر از 100 نفر هستن
اگه میخواید چهار تا مثل من سکه بگیرن و خرج کنن باید به نظراتشون احترام بذارین
خودتون فکر کنین الان بیشتر برا سرور سوبر اکسبرس سکه میگیرن یا برا سرور کلاسیک
الانم دیر نشده تا شروع نشده سرور کلاسیک را یه اکسبرس بجاش راه اندازی کنین
خیلیا از این بازی خسته شدن و رفتن بیشترش هم به خاطر بی محلیه شما مدیران نسبت به نظراتشون بوده
به نظر منی که این اکانتم سابقه 18 سرور بازی داشته دارم بهتون میگم سرور کلاسیکی که الان واسه سرور 32 گذاشتین خیلی از اون یه ذره بازیکنان ثابتتون که وفادار بودن به این بازی را از بین میبره و دیگه واقعا دلسرد میشن نسبت به این بازی و واقعا میرن
امید هست که مدیران این بازی به نظرات امثال ماها توجه کنن و بازی که سی هزار تو یه سرورش فعال بازی میکردن به خاطر کمکاری(بعضی از دست اندرکاران) و عدم ارتقا سطح کیفی بازی (بارها بازیکنان گوشزد کردن و توجه نشده) و ... خیلی چیز های دیگه که باعث شده الان تو هر سروری درسته 10 هزار ثبت نامی داریم اما بازیکنان فعال برید ببینین کمتر از 100 نفر هستن
گاهی یه جوری میشکننت که وقتی تیکه هاتو به هم میچسبونی یه ادم دیگه میشی