قدیما بهتر بود. اون اوایل که من اومدم خیلی شلوغ بود . و البته خیلی هم جو بدی داشت . یه تازه وارد که میومد همه میرختند سرش انقدر بهش چیز میگفتن طرف پا به فرار بذاره خخخخ .
عجب روزگاری بود . آخرشم بن شدیم همه کامنت هامونو پاک کردند
با پشتیبانی کلی بحث کردیم بازش کنه باز که نشد هیچ قمست تیکت زدن هم مسدود شد
دیگه تیکتم نیمشه زد
دیگه نیومدیم چند سال تا الان دوباره
این مطلب در 1396/01/29 22:10:29 نوشته شده است و در 1396/01/29 22:13:57 ویرایش شده است .
m1p69
هادی داعشی
قدیما بهتر بود. اون اوایل که من اومدم خیلی شلوغ بود . و البته خیلی هم جو بدی داشت . یه تازه وارد که میومد همه میرختند سرش انقدر بهش چیز میگفتن طرف پا به فرار بذاره خخخخ .
دیگه تیکتم نیمشه زد :D :mrgreen:
دیگه نیومدیم چند سال تا الان دوباره :mrgreen:
دیگه تیکتم نیمشه زد
دیگه نیومدیم چند سال تا الان دوباره
همم
رو تایپ با دو دستت بیشتر کار کن
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]hadidaeshi[/b][/div][div]قدیما بهتر بود. اون اوایل که من اومدم خیلی شلوغ بود . و البته خیلی هم جو بدی داشت . یه تازه وارد که میومد همه [b]میرختند[/b] سرش انقدر بهش چیز میگفتن طرف پا به فرار بذاره خخخخ .
با پشتیبانی کلی بحث کردیم بازش کنه باز که نشد هیچ [b]قمست[/b] تیکت زدن هم مسدود شد
دیگه تیکتم [b]نیمشه[/b] زد :D :mrgreen:
دیگه نیومدیم چند سال تا الان دوباره :mrgreen:[/div][/quote]
همم
رو تایپ با دو دستت بیشتر کار کن:D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.