یه پیشنهاد دارم اگه بشه تو لیست حملات یک قابلیتی اضافه کنند که لیست دسته بندی بشه خیلی بهتر میشه
مثلا بتونیم بطور جداگانه لیست جاسوسی و نبرد و غارت و... را مشاهده کنیم.
بعضی وقتا پیداکردن یه مورد تو لیست دردسرسازه
نظرسنجی
موافقم
مخالفم
یه پیشنهاد دارم اگه بشه تو لیست حملات یک قابلیتی اضافه کنند که لیست دسته بندی بشه خیلی بهتر میشه
بعضی وقتا پیداکردن یه مورد تو لیست دردسرسازه ;)
بعضی وقتا پیداکردن یه مورد تو لیست دردسرسازه
فارم لیست که الان هست فقط رو غارت تنظیمه ، نه جاسوسی و نبرد ! درواقع اگر لیست نبرد و جاسوسی هم اضافه بشه پرکاربرد نیست مثلاً شما شده که روزی سه بار از یک نفر با تعداد جاسوس مشخص تا آخر بازی جاسوسی کنی ؟!
البته شاید بگید برای فارم یابی میشه اول شهرها رو لیست کرد بعد درصورت ایجاد لیست جاسوسی به یک باره از همشون جاسوسی کرد ، اما برای فارم یابی نیازی به جاسوس نیست و با سواره نظام سبک یا کماندار با تعداد کم معمولا فارم یابی میکنند !
لیست نبرد هم به نظر من نمیتونه پرکاربرد باشه ، به هرحال حاضر فارم لیست فقط مخصوص غارته .
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]ارادبیک[/b][/div][div]یه پیشنهاد دارم اگه بشه تو لیست حملات یک قابلیتی اضافه کنند که لیست دسته بندی بشه خیلی بهتر میشه
بعضی وقتا پیداکردن یه مورد تو لیست دردسرسازه ;)[/div][/quote]
فارم لیست که الان هست فقط رو غارت تنظیمه ، نه جاسوسی و نبرد ! درواقع اگر لیست نبرد و جاسوسی هم اضافه بشه پرکاربرد نیست مثلاً شما شده که روزی سه بار از یک نفر با تعداد جاسوس مشخص تا آخر بازی جاسوسی کنی ؟!
البته شاید بگید برای فارم یابی میشه اول شهرها رو لیست کرد بعد درصورت ایجاد لیست جاسوسی به یک باره از همشون جاسوسی کرد ، اما برای فارم یابی نیازی به جاسوس نیست و با سواره نظام سبک یا کماندار با تعداد کم معمولا فارم یابی میکنند !
لیست نبرد هم به نظر من نمیتونه پرکاربرد باشه ، به هرحال حاضر فارم لیست فقط مخصوص غارته .
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.