با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز.
من سال 90 یا 91 سرور 9 عصر چادشاهان رو بازی میکردم و حالا بعد از چند سال به سرور 30 برگشتم.
و شماره کارت بانکیم و شماره تماس و ایمیلم همه عوض شده و این فایل های شخصی رو دیگه ندارم مثال کارت بانیکمو عوض کردم حالا وقتی میخوام درستشون کنم یک کد 10 رقمی به ایمیل سابقم که رمز و خیلی چیزاشو فراموش کردم میفرسته واقعا نمیدونم باید چکار کنم.
لطفا راهنمایی کنید.
نظرسنجی
راه حل دارد
راه حل نداد
من سال 90 یا 91 سرور 9 عصر چادشاهان رو بازی میکردم و حالا بعد از چند سال به سرور 30 برگشتم.
و شماره کارت بانکیم و شماره تماس و ایمیلم همه عوض شده و این فایل های شخصی رو دیگه ندارم مثال کارت بانیکمو عوض کردم حالا وقتی میخوام درستشون کنم یک کد 10 رقمی به ایمیل سابقم که رمز و خیلی چیزاشو فراموش کردم میفرسته واقعا نمیدونم باید چکار کنم.
لطفا راهنمایی کنید.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام ، اگه هم موبایلت هم ایمیلت عوض شده که کار خیلی سخت میشه ،
اول از همه سعی کن ایمیلت رو بازیابی کنی ، تو اینجور مواقع که پشتیبانی با استفاده از شماره موبایل احراز هویت میکنه و میتونی ایمیل رو تغییر بدی ولی شما که میگی سیم کارتت هم عوض شده .
به هر حال باید به پشتیبانی تیکت بزنی و باهاشون صحبت کنی اونا بیشتر راه ها رو بلدند .
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]hadibn[/b][/div][div]با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز.
من سال 90 یا [b]91[/b] سرور 9 عصر چادشاهان رو بازی میکردم و حالا بعد از چند سال به سرور 30 برگشتم.
لطفا راهنمایی کنید.[/div][/quote]
سلام ، اگه هم موبایلت هم ایمیلت عوض شده که کار خیلی سخت میشه ،
اول از همه سعی کن ایمیلت رو بازیابی کنی ، تو اینجور مواقع که پشتیبانی با استفاده از شماره موبایل احراز هویت میکنه و میتونی ایمیل رو تغییر بدی ولی شما که میگی سیم کارتت هم عوض شده .
به هر حال باید به پشتیبانی تیکت بزنی و باهاشون صحبت کنی اونا بیشتر راه ها رو بلدند .
یه اکانت دیگه بساز
حالا ایمیلتو عوض کرده باشی رمزشو که دارو بروتوش درستش کن اگه رمزشو یادت رفته شمار موبایلت که دیگه رمز نداره سیم کارتشو بزن توی گوشیت اگه احرازش روی ایمیل و روی گوشیت نیست بزن به پشتیبانی بگو بیارنش روی شمارت وقتی درست شد بزن کارتتو عوض کن
ولی اگه موبایلتم نداری یه اک دیگه بساز
حساب بانکیت چطوری عوض شده ؟ یعی نداریش دیگه
محمد پهلوان
یه اکانت دیگه بساز
حالا ایمیلتو عوض کرده باشی رمزشو که دارو بروتوش درستش کن اگه رمزشو یادت رفته شمار موبایلت که دیگه رمز نداره سیم کارتشو بزن توی گوشیت اگه احرازش روی ایمیل و روی گوشیت نیست بزن به پشتیبانی بگو بیارنش روی شمارت وقتی درست شد بزن کارتتو عوض کن
ولی اگه موبایلتم نداری یه اک دیگه بساز
حساب بانکیت چطوری عوض شده ؟:| یعی نداریش دیگه:|:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.