وقتی به یک شهر فارم شده با نیزه دار یا گرز دار حمله میکنم از هر کدومشون یکی میمیره با اینکه شهر هیچ نیرویی نداره و وقتی با کمان میزنم این اتفاق نمی افته چرا؟ البته اون یک دونه مهم نیستا ولی چررررا؟
نظرسنجی
منم همینطور
نه والا
:icon_10
وقتی به یک شهر فارم شده با نیزه دار یا گرز دار حمله میکنم از هر کدومشون یکی میمیره با اینکه شهر هیچ نیرویی نداره و وقتی با کمان میزنم این اتفاق نمی افته چرا؟ البته اون یک دونه مهم نیستا ولی چررررا؟
علتش دیوار و قصر شهر مدافع هست ، هرچند هیچ نیروی دفاعی تو اون شهر نیست ولی همون دیوار و قصر خودشون یه مقدار نیروی دفاعی دارن که باعث میشه مهاجم تلفات خفیفی بده .
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]علی2181[/b][/div][div]وقتی به یک شهر فارم شده با نیزه دار یا گرز دار حمله میکنم از هر کدومشون یکی میمیره با اینکه شهر هیچ نیرویی نداره و وقتی با کمان میزنم این اتفاق نمی افته چرا؟ البته اون یک دونه مهم نیستا ولی چررررا؟[/div][/quote]
علتش دیوار و قصر شهر مدافع هست ، هرچند هیچ نیروی دفاعی تو اون شهر نیست ولی همون دیوار و قصر خودشون یه مقدار نیروی دفاعی دارن که باعث میشه مهاجم تلفات خفیفی بده .
راستی چرا همه میگن تمدید کننده های حمایت مولتی اند؟من که متوسط روزی سه بار آنلاین میشم مجبورم تمدید کنم!
این که بقیه چی میگن که مهم نیست ، البته خیلی از تمدید کننده های حمایت مولتی هستن ولی نه همشون ، خب بعضی ها روش بازیشون اقتضا میکنه که حمایت رو تمدید کنند .
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]علی2181[/b][/div][div]راستی چرا همه میگن تمدید کننده های حمایت مولتی اند؟من که متوسط روزی سه بار آنلاین میشم مجبورم تمدید کنم![/div][/quote]
این که بقیه چی میگن که مهم نیست ، البته خیلی از تمدید کننده های حمایت مولتی هستن ولی نه همشون ، خب بعضی ها روش بازیشون اقتضا میکنه که حمایت رو تمدید کنند .
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.