حیف باشه عصر پادشاهان هم ترکید.نه میشه جاسوس زد نه میشه حمله کرد نیروها خودبخود برگشت میخورن سکه ها یهو کم میشه.من 30 سرور بیشتر بازی کردم اما الان دیگه وقت خداحافظیه با آرزوی موفقیت.اما قبلش یه نظرسنجی میزارم تا ببینم چی میشه؟
نظرسنجی
ترک بازی؟
ترک نکردن بازی؟
حیف باشه عصر پادشاهان هم ترکید.نه میشه جاسوس زد نه میشه حمله کرد نیروها خودبخود برگشت میخورن سکه ها یهو کم میشه.من 30 سرور بیشتر بازی کردم اما الان دیگه وقت خداحافظیه با آرزوی موفقیت.اما قبلش یه نظرسنجی میزارم تا ببینم چی میشه؟
الان من باز ساعت 9 ونیم صبح بیدار شدم دوتا جاسوسی زدم نه امارش میاد نه بر میگرده تازه پیامارم نمیشه خوند که برات اومده لعنتی بدجوری اعصابمو خراب کرد ساخت ایران داره از ساخت چینم مزخرف تر میشه گیم خارجی شبیه این نداریم؟
mr_black
[quote][div][b]galaxy king[/b][/div][div]حیف باشه عصر پادشاهان هم ترکید.نه میشه جاسوس زد نه میشه حمله کرد نیروها خودبخود برگشت میخورن سکه ها یهو کم میشه.من 30 سرور بیشتر بازی کردم اما الان دیگه وقت خداحافظیه با آرزوی موفقیت.اما قبلش یه نظرسنجی میزارم تا ببینم چی میشه؟[/div][/quote]
الان من باز ساعت 9 ونیم صبح بیدار شدم دوتا جاسوسی زدم نه امارش میاد نه بر میگرده تازه پیامارم نمیشه خوند که برات اومده لعنتی بدجوری اعصابمو خراب کرد ساخت ایران داره از ساخت چینم مزخرف تر میشه گیم خارجی شبیه این نداریم؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.