سلام به تمام بازیکنان و یازی سازای این بازی.بهتر نیست بازی رو طوری هدایت کنید که بیشتر گروهی باشه تا انفرادی موقعی که تو اتحاد هستیم قوی تر ها از بچه های اتحاد استفاده می کنند میرن بالا بد که خیلی قوی شدن بچ های خودشونو دو نه دونه فارم میکنند این که نشد باری اهههه
سلام به تمام بازیکنان و یازی سازای این بازی.بهتر نیست بازی رو طوری هدایت کنید که بیشتر گروهی باشه تا انفرادی موقعی که تو اتحاد هستیم قوی تر ها از بچه های اتحاد استفاده می کنند میرن بالا بد که خیلی قوی شدن بچ های خودشونو دو نه دونه فارم میکنند این که نشد باری اهههه:evil::evil::evil::evil:
من تاحالا چنین موردی ندیدم شما خودت اینطوری فارم شدی ؟؟
یک بار این طوری فارم شدم شما تو کدوم سرور داری بازی میکنی؟
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]من تاحالا چنین موردی ندیدم شما خودت اینطوری فارم شدی ؟؟[/div][/quote]
من تاحالا چنین موردی ندیدم شما خودت اینطوری فارم شدی ؟؟
بلد باشی که فارم نمیشی امکان نداره کسی اینکارو کنه
اگه فارم بشی خوب معلومه از اتحاد میندازنت بیرون غارتت میکنن حق هم دارن
محمد پهلوان
[quote][div][b]e_jerjis[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]من تاحالا چنین موردی ندیدم شما خودت اینطوری فارم شدی ؟؟[/div][/quote]
یک بار این طوری فارم شدم شما تو کدوم سرور داری بازی میکنی؟[/div][/quote]
بلد باشی که فارم نمیشی امکان نداره کسی اینکارو کنه
اگه فارم بشی خوب معلومه از اتحاد میندازنت بیرون غارتت میکنن حق هم دارن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.