لحظه ها را گذراندیم که به خوشبختی برسیم؛ غافل از آنکه لحظه ها همان خوشبختی بودند
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div]نه 250 نمیده 160 فک کنم میده[/div][/quote]
جمعا اون حدود میشه :icon_10:[/div][/quote]
250 سکه بیشتر از اونا منظورمه
سلام دوستان
اگه کسی مایل بود سرور 27 بازی کنیم بهم پیام بده
250 سکه اول بازی هم با من
600 سکه دومم با من فقط چند نفر بشیم بعدش تا اخر سرور هم باهم باشیم تجربه خیانت زیاد داشتم
حسینشونم
[quote][div][b]shayancfz[/b][/div][div]سلام دوستان
[/div][/quote]
600 سکه دومم با من ;) فقط چند نفر بشیم بعدش تا اخر سرور هم باهم باشیم ;) تجربه خیانت زیاد داشتم :icon_4:
سلام دوستان
600 سکه دومم با من فقط چند نفر بشیم بعدش تا اخر سرور هم باهم باشیم تجربه خیانت زیاد داشتم
]چند نفر ک نشناسن همو خیلی بد میشه
لحظه ها را گذراندیم که به خوشبختی برسیم؛ غافل از آنکه لحظه ها همان خوشبختی بودند
[quote][div][b]i89z[/b][/div][div][quote][div][b]shayancfz[/b][/div][div]سلام دوستان
[/div][/quote]
600 سکه دومم با من ;) فقط چند نفر بشیم بعدش تا اخر سرور هم باهم باشیم ;) تجربه خیانت زیاد داشتم :icon_4:[/div][/quote]
]چند نفر ک نشناسن همو خیلی بد میشه
میانگین بگیری واسه یه اک خوب هفته ای ۶۰۰ سکه لازمه
واسه هفته های اول اینقدر لازم نیست دیگه
هفته اول اتفاقا گاهی بیشتر لازمه
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]shayancfz[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]میانگین بگیری واسه یه اک خوب هفته ای ۶۰۰ سکه لازمه [/div][/quote]
واسه هفته های اول اینقدر لازم نیست دیگه[/div][/quote]
هفته اول اتفاقا گاهی بیشتر لازمه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.