سلام دوستان
من منابع و ساختمونا و همه چی اماده کردم حالا میخوام نیرو بسازم
الان بهتره شهرمو دفاعی کنم یا هجومی ؟ (شهر اولم)
اینم که الان هفته چهارم سرور هست رو هم در نظر بگیرید تازه شروع کردم خخخ
مرسی از راهنمایی هاتونو و کمکاتون
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید، همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید .
سلام دوستان
مرسی از راهنمایی هاتونو و کمکاتون :icon_1::icon_1::icon_1:
سلام دوستان
مرسی از راهنمایی هاتونو و کمکاتون
سلام رفیق
مزه این بازی بنظرم به غارت کردنشه ولی خب بهترین روش واسه اینکه فارم نشی نیروی دفاعی ساختنه
بنظرم اول خودتو از فارمی نجات بده بعد شروع به غارت کن
حسینشونم
[quote][div][b]shadow_play[/b][/div][div]سلام دوستان
مرسی از راهنمایی هاتونو و کمکاتون :icon_1::icon_1::icon_1:[/div][/quote]
سلام رفیق
مزه این بازی بنظرم به غارت کردنشه ولی خب بهترین روش واسه اینکه فارم نشی نیروی دفاعی ساختنه :icon_5:
بنظرم اول خودتو از فارمی نجات بده بعد شروع به غارت کن :)
سلام داداش چون وسط سرور اومدی بهتره همون دفاعی بسازی هر وقت از اول سرور شروع کردی هجومی بساز. واسه این میگم دفاعی بساز چون بقیه قوی هستن و ممکنه فارم شی به خاطر همین اگه بتونی فارم نشی خیلی کاریه
چند ساله داریم بازی میکنیم ولی هنوز اطلاع دقیقی گینگیز ها نداریم
سلام داداش چون وسط سرور اومدی بهتره همون دفاعی بسازی هر وقت از اول سرور شروع کردی هجومی بساز. واسه این میگم دفاعی بساز چون بقیه قوی هستن و ممکنه فارم شی به خاطر همین اگه بتونی فارم نشی خیلی کاریه 8-) :D
غارت چیز دیگس باو جیبت خالیه یه دور میفرستی دوباره پر میشه عین راننده تاکسی میمونه غارت گری
بازم یه سوال دگ داداش نوید
یه مدتی یه از حمایت در اومدیم هنوز فارم نشدیم
میخوام بزنم تو کار تاکسی تلفنی
حالا مسافرا متروکه باشن ؟ یا پلیرهای ضعیف تر ؟
دلم نمیاد بازی کنا رو فارم کنم گنا دارن اخه
شما خودت چیکار بیشتر از کدوم فارم مینکی ؟
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید، همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید .
[quote][div][b]نوید46[/b][/div][div]غارت چیز دیگس باو جیبت خالیه یه دور میفرستی دوباره پر میشه عین راننده تاکسی میمونه غارت گری:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
بازم یه سوال دگ داداش نوید
یه مدتی یه از حمایت در اومدیم هنوز فارم نشدیم :icon_4:
میخوام بزنم تو کار تاکسی تلفنی :icon_4::icon_4:
حالا مسافرا متروکه باشن ؟ یا پلیرهای ضعیف تر ؟
دلم نمیاد بازی کنا رو فارم کنم :cry: گنا دارن اخه
شما خودت چیکار بیشتر از کدوم فارم مینکی ؟
غارت چیز دیگس باو جیبت خالیه یه دور میفرستی دوباره پر میشه عین راننده تاکسی میمونه غارت گری
اصلاً دلت واسه رقبات نسوزه ! تو یک "بازی" دلسوزی برای رقیب که همون دشمنت توی بازی محسوب میشه ، کاملاً بی معنیه ! حتی بعضی وقتا خودکشی محسوب میشه .
هر بازی قواعد خاص خودشو داره ، فارم نکنی فارم میشی ، جای دلسوزی هم برای کسی که کم کاری کرده و خودشو به سطح بالاتر نرسونده تا فارم نشه ، اصلاً وجود نداره ! البته من دربارۀ این موضوع زیاد با بچه ها بحث کردم توی تاپیکای قدیمی هم هست دیگه نمیخوام حرفای قبلی رو تکرار کنم.
اگه بخوای توی "بازی" که همه رقیبتن برنده بشی باید منافع خودتو بسنجی ، فارمشون کن تا براشون تجربه بشه ! تو با فارم کردن اونا اتفاقاً بهشون کمک میکنی که با این شیوه سرور بعد بازی نکنن ! اینو جدی میگم وگرنه سطح بازیشون ترقی پیدا نمیکنه .
من یادمه سرور S15 یکی از فارم هامو ول کردم و از خیرش گذشتم ، وقتی یه مدت گذشت و شاخ شد ، همه نیروهاشو کوبید به منو حذف اکانت کرد.
این مطلب در 1395/09/29 02:42:48 نوشته شده است و در 1395/09/29 04:01:47 ویرایش شده است .
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]shadow_play[/b][/div][div][quote][div][b]نوید46[/b][/div][div]غارت چیز دیگس باو جیبت خالیه یه دور میفرستی دوباره پر میشه عین راننده تاکسی میمونه غارت گری:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
دلم نمیاد بازی کنا رو فارم کنم :cry: گنا دارن اخه [/div][/quote]
اصلاً دلت واسه رقبات نسوزه ! تو یک "بازی" دلسوزی برای رقیب که همون دشمنت توی بازی محسوب میشه ، کاملاً بی معنیه ! حتی بعضی وقتا خودکشی محسوب میشه .
هر بازی قواعد خاص خودشو داره ، فارم نکنی فارم میشی ، جای دلسوزی هم برای کسی که کم کاری کرده و خودشو به سطح بالاتر نرسونده تا فارم نشه ، اصلاً وجود نداره ! البته من دربارۀ این موضوع زیاد با بچه ها بحث کردم توی تاپیکای قدیمی هم هست دیگه نمیخوام حرفای قبلی رو تکرار کنم.
اگه بخوای توی "بازی" که همه رقیبتن برنده بشی باید منافع خودتو بسنجی ، فارمشون کن تا براشون تجربه بشه ! تو با فارم کردن اونا اتفاقاً بهشون کمک میکنی که با این شیوه سرور بعد بازی نکنن ! اینو جدی میگم وگرنه سطح بازیشون ترقی پیدا نمیکنه .
من یادمه سرور S15 یکی از فارم هامو ول کردم و از خیرش گذشتم ، وقتی یه مدت گذشت و شاخ شد ، همه نیروهاشو کوبید به منو حذف اکانت کرد.
هر بازی قواعد خاص خودشو داره ، فارم نکنی فارم میشی ، جای دلسوزی هم برای کسی که کم کاری کرده و خودشو به سطح بالاتر نرسونده تا فارم بشه ف اصلاً وجود نداره ! البته من دربارۀ این موضوع زیاد با بچه ها بحث کردم توی تاپیکای قدیمی هم هست دیگه نمیخوام حرفای قبلی رو تکرار کنم.
اگه بخوای توی "بازی" که همه رقیبتن باید منافع خودتو بسنجی ، فارمشون کن تا براشون تجربه بشه ! تو با فارم کردن اونا اتفاقاً بهشون کمک میکنی که با این شیوه سرور بعد بازی نکنن ! اینو جدی میگم وگرنه سطح بازیشون ترقی پیدا نمیکنه .
اینا همش نقشه ی استکبار جهانیه که مارو بندازه به جون هم
دشمن اسلی ما گینگیزان
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]shadow_play[/b][/div][div][quote][div][b]نوید46[/b][/div][div]غارت چیز دیگس باو جیبت خالیه یه دور میفرستی دوباره پر میشه عین راننده تاکسی میمونه غارت گری:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
دلم نمیاد بازی کنا رو فارم کنم :cry: گنا دارن اخه [/div][/quote]
هر بازی قواعد خاص خودشو داره ، فارم نکنی فارم میشی ، جای دلسوزی هم برای کسی که کم کاری کرده و خودشو به سطح بالاتر نرسونده تا فارم بشه ف اصلاً وجود نداره ! البته من دربارۀ این موضوع زیاد با بچه ها بحث کردم توی تاپیکای قدیمی هم هست دیگه نمیخوام حرفای قبلی رو تکرار کنم.
اگه بخوای توی "بازی" که همه رقیبتن باید منافع خودتو بسنجی ، فارمشون کن تا براشون تجربه بشه ! تو با فارم کردن اونا اتفاقاً بهشون کمک میکنی که با این شیوه سرور بعد بازی نکنن ! اینو جدی میگم وگرنه سطح بازیشون ترقی پیدا نمیکنه .
من یادمه سرور S15 یکی از فارم هامو ول کردم و از خیرش گذشتم ، وقتی یه مدت گذشت و شاخ شد ، همه نیروهاشو کوبید به منو حذف اکانت کرد.[/div][/quote]
اینا همش نقشه ی استکبار جهانیه که مارو بندازه به جون هم
دشمن اسلی ما گینگیزان
:icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.