اینو از ته دل میپرسم. مطمین هستم برای شما عزیزان هم این اتفاق افتاده. نکه بخوام بگم من بازی بلدم. یا شاخ . این حرفا
دوستان زیادی دارم که معنای رفاقت رو میدونن. و این بازی براساس هوش بازی کن و دوستان هم اتحادی میشه گفت میچرخه.
حالا مثلا یکی از دوستان. فاطمه عزیزم. تو اتحاد من بود رفت بیرون خیلی خواهش کردم برگردد نیومد . عناوین مختلف ... امار غارتم دست بعضیا میفته و از این حرفا
حالا فارم شده و وقتی مبینیم غارتش میکنن واقعا ناراحت میشم.
این عزیزان چرا این کارها رو میکنن. و چرا ماها وقتی به دوستی اصرار میکنیم. یکم برداشتش اشتباه میشه؟؟؟؟
سما دختر اذربایجان
[b]اینو از ته دل میپرسم. مطمین هستم برای شما عزیزان هم این اتفاق افتاده. نکه بخوام بگم من بازی بلدم. یا شاخ . این حرفا
دوستان زیادی دارم که معنای رفاقت رو میدونن. و این بازی براساس هوش بازی کن و دوستان هم اتحادی میشه گفت میچرخه.
حالا مثلا یکی از دوستان. فاطمه عزیزم. تو اتحاد من بود رفت بیرون خیلی خواهش کردم برگردد نیومد . عناوین مختلف ... امار غارتم دست بعضیا میفته و از این حرفا[/b]
[b]حالا فارم شده و وقتی مبینیم غارتش میکنن واقعا ناراحت میشم.[/b][b][/b]
[b]این عزیزان چرا این کارها رو میکنن. و چرا ماها وقتی به دوستی اصرار میکنیم. یکم برداشتش اشتباه میشه؟؟؟؟[/b]
عزیزم
من و رضا همینطوری بازی میکردیم
غارت هم نمیکردیم که آمار داشته باشیم
بعد دیگه هم من و هم ایشون کار و زندگی داشتیم
یه سری از هم اتحادی هات و ... رو فارم کردیم بعد نیروهارو کوبیدم
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
عزیزم
من و رضا همینطوری بازی میکردیم
غارت هم نمیکردیم که آمار داشته باشیم :icon_4:
بعد دیگه هم من و هم ایشون کار و زندگی داشتیم
یه سری از هم اتحادی هات و ... رو فارم کردیم بعد نیروهارو کوبیدم :icon_9:
:icon_2:
مشکل از شماست که از یک ضعیفه ی ناقص العقل انتظار داشتید عاقلانه بیاندیشد خودتان باید میزدید فارمش میکردید بعد از خروج
خودش از حمایت در نیومده بود وگرنه نیروهارو میکوبیدم بهش تا اینطوری شاخ بازی در نیاره سما جان
چیچڪ
[quote][div][b]cray-engine1[/b][/div][div]مشکل از شماست که از یک ضعیفه ی ناقص العقل انتظار داشتید عاقلانه بیاندیشد :icon_10: خودتان باید میزدید فارمش میکردید بعد از خروج :icon_10:[/div][/quote]
خودش از حمایت در نیومده بود وگرنه نیروهارو میکوبیدم بهش تا اینطوری شاخ بازی در نیاره سما جان :icon_10:
مشکل از شماست که از یک ضعیفه ی ناقص العقل انتظار داشتید عاقلانه بیاندیشد خودتان باید میزدید فارمش میکردید بعد از خروج
خودش از حمایت در نیومده بود وگرنه نیروهارو میکوبیدم بهش تا اینطوری شاخ بازی در نیاره سما جان
تو مگه کنکور نداری
بشین درست رو بخون
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]cray-engine1[/b][/div][div]مشکل از شماست که از یک ضعیفه ی ناقص العقل انتظار داشتید عاقلانه بیاندیشد :icon_10: خودتان باید میزدید فارمش میکردید بعد از خروج :icon_10:[/div][/quote]
خودش از حمایت در نیومده بود وگرنه نیروهارو میکوبیدم بهش تا اینطوری شاخ بازی در نیاره سما جان :icon_10:[/div][/quote]
تو مگه کنکور نداری
بشین درست رو بخون
تو مگه کنکور نداری
بشین درست رو بخون
نخیر من نه درس دارم نه کنکور
چیچڪ
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]cray-engine1[/b][/div][div]مشکل از شماست که از یک ضعیفه ی ناقص العقل انتظار داشتید عاقلانه بیاندیشد :icon_10: خودتان باید میزدید فارمش میکردید بعد از خروج :icon_10:[/div][/quote]
خودش از حمایت در نیومده بود وگرنه نیروهارو میکوبیدم بهش تا اینطوری شاخ بازی در نیاره سما جان :icon_10:[/div][/quote]
تو مگه کنکور نداری
بشین درست رو بخون [/div][/quote]
نخیر من نه درس دارم نه کنکور :mrgreen:
تو مگه کنکور نداری
بشین درست رو بخون
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]cray-engine1[/b][/div][div]مشکل از شماست که از یک ضعیفه ی ناقص العقل انتظار داشتید عاقلانه بیاندیشد :icon_10: خودتان باید میزدید فارمش میکردید بعد از خروج :icon_10:[/div][/quote]
تو مگه کنکور نداری
نخیر من نه درس دارم نه کنکور :mrgreen:[/div][/quote]
:|
تو مگه کنکور نداری
بشین درست رو بخون
باشد
چیچڪ
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]cray-engine1[/b][/div][div]مشکل از شماست که از یک ضعیفه ی ناقص العقل انتظار داشتید عاقلانه بیاندیشد :icon_10: خودتان باید میزدید فارمش میکردید بعد از خروج :icon_10:[/div][/quote]
تو مگه کنکور نداری
نخیر من نه درس دارم نه کنکور :mrgreen:[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
باشد:icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.