سلام
برای خرید 600 سکه 300.000 ریال پرداخت کردم و تراکنش پرداخت هم انجام شده ولی سکه ها رو نمیشه به بازی انتقال داد . حالا چیکار باید کرد ؟!!!!! سرور w26
سلام
برای خرید 600 سکه 300.000 ریال پرداخت کردم و تراکنش پرداخت هم انجام شده ولی سکه ها رو نمیشه به بازی انتقال داد . حالا چیکار باید کرد ؟!!!!! سرور w26
چندین بار کل * و مودم رو ری استارت کردم ولی نشد ! پشتبانی هم گفتم ولی هنوز جواب یا اقدامی نکرده !!!
چند ساعت صبر کن
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]ts35[/b][/div][div]چندین بار کل سیستم و مودم رو ری استارت کردم ولی نشد ! پشتبانی هم گفتم ولی هنوز جواب یا اقدامی نکرده !!![/div][/quote]
چند ساعت صبر کن
سلام
خب شد تو با سکه مگه بازی میکنی. همون بهتر. نتونی. بعد میشی بلا
سما دختر اذربایجان
[quote][div][b]ts35[/b][/div][div]سلام
برای خرید 600 سکه 300.000 ریال پرداخت کردم و تراکنش پرداخت هم انجام شده ولی سکه ها رو نمیشه به بازی انتقال داد . حالا چیکار باید کرد ؟!!!!! سرور w26[/div][/quote]
خب شد تو با سکه مگه بازی میکنی. همون بهتر. نتونی. بعد میشی بلا:icon_4::icon_4:
سما 27 بازی میکنی؟
بیا رو اک من 2000 سکه رذوشه کیف کن ما که وقتشو نداریم
جایزه هم نصف
نیستی که ! اکانت شما نیست ...
[quote][div][b]نوید46[/b][/div][div]سما 27 بازی میکنی؟
بیا رو اک من 2000 سکه رذوشه کیف کن ما که وقتشو نداریم
جایزه هم نصف8-):P:icon_7::icon_10:[/div][/quote]
نیستی که ! اکانت شما نیست ...
:icon_13:
سلام
یعنی اصلا بشتیبانی جواب نداد؟
این مطلب در 1395/09/11 20:12:33 نوشته شده است و در 1395/09/11 20:12:54 ویرایش شده است .
آآ بزرگ آآ
[quote][div][b]ts35[/b][/div][div]سلام
برای خرید 600 سکه 300.000 ریال پرداخت کردم و تراکنش پرداخت هم انجام شده ولی سکه ها رو نمیشه به بازی انتقال داد . حالا چیکار باید کرد ؟!!!!! سرور w26[/div][/quote]
سلام
چرا اتفاقا پشتبانی جواب داد و با راهنمایی که کردند مشکلم حل شد...
[quote][div][b]بایزید1393[/b][/div][div][quote][div][b]ts35[/b][/div][div]سلام
[/div][/quote]
چرا اتفاقا پشتبانی جواب داد و با راهنمایی که کردند مشکلم حل شد...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.