سلام وثتی که راهنما رو تموم میکنیم تعدادی سکه به ازای سابقه در سرور میدن خب .الان به من 60 سکه داد مطمعنم از 6 سرور بیشتر بازی کردم میشه توضیح بدین
اگه سرورت حذف شده باشه ، یا غیرفعال توسط مدیر شده باشه ، بهش سکه تعلق نمیگیره.
علاوه بر اون سروری که همین الان توش هستی رو نباید حساب کنی دیگه.
مثلاً الان تو 7 سرور سابقه داری ، وقتی تو w26 میخواد بهت پاداش بده در ازای 6 سرور قبلت بهت 60 سکه میده دیگه (همون سرور حساب نمیشه) ، پس درسته .
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div]سلام وثتی که راهنما رو تموم میکنیم تعدادی سکه به ازای سابقه در سرور میدن خب .الان به من 60 سکه داد مطمعنم از 6 سرور بیشتر بازی کردم میشه توضیح بدین [/div][/quote]
مثلاً الان تو 7 سرور سابقه داری ، وقتی تو w26 میخواد بهت پاداش بده در ازای 6 سرور قبلت بهت 60 سکه میده دیگه (همون سرور حساب نمیشه) ، پس درسته .
سلام وثتی که راهنما رو تموم میکنیم تعدادی سکه به ازای سابقه در سرور میدن خب .الان به من 60 سکه داد مطمعنم از 6 سرور بیشتر بازی کردم میشه توضیح بدین
شش سرور سابقه ندارم 11 سرور هست البته از قدیم فک کنم غیر فعال شده چون دیگه تو حساب مرکزی اون سرور هایی که بازی کردم نیست ممنون بازم
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div]سلام وثتی که راهنما رو تموم میکنیم تعدادی سکه به ازای سابقه در سرور میدن خب .الان به من 60 سکه داد مطمعنم از 6 سرور بیشتر بازی کردم میشه توضیح بدین [/div][/quote]
مثلاً الان تو 7 سرور سابقه داری ، وقتی تو w26 میخواد بهت پاداش بده در ازای 6 سرور قبلت بهت 60 سکه میده دیگه (همون سرور حساب نمیشه) ، پس درسته .[/div][/quote]
شش سرور سابقه ندارم 11 سرور هست البته از قدیم فک کنم غیر فعال شده چون دیگه تو حساب مرکزی اون سرور هایی که بازی کردم نیست ممنون بازم
حالا مونده به جای بدش برسی از 100 تا بیشتر نمیده یه حال ازت گرفته میشه اونخ
واثعا ؟ اخرش 100 تا سکه هست؟
[quote][div][b]نوید46[/b][/div][div]حالا مونده به جای بدش برسی از 100 تا بیشتر نمیده یه حال ازت گرفته میشه اونخ:lol::lol:[/div][/quote]
آره الان منم 100 سکه میگیرم !
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div][quote][div][b]نوید46[/b][/div][div]حالا مونده به جای بدش برسی از 100 تا بیشتر نمیده یه حال ازت گرفته میشه اونخ:lol::lol:[/div][/quote]
واثعا ؟ اخرش 100 تا سکه هست؟[/div][/quote]
آره الان منم 100 سکه میگیرم ! :D:|
الان تو قسمت مشخصاتت که نوشته 7 سرور ، همین ملاک هست.
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div]سلام وثتی که راهنما رو تموم میکنیم تعدادی سکه به ازای سابقه در سرور میدن خب .الان به من 60 سکه داد مطمعنم از 6 سرور بیشتر بازی کردم میشه توضیح بدین [/div][/quote]
مثلاً الان تو 7 سرور سابقه داری ، وقتی تو w26 میخواد بهت پاداش بده در ازای 6 سرور قبلت بهت 60 سکه میده دیگه (همون سرور حساب نمیشه) ، پس درسته .[/div][/quote]
شش سرور سابقه ندارم 11 سرور هست البته از قدیم فک کنم غیر فعال شده چون دیگه تو حساب مرکزی اون سرور هایی که بازی کردم نیست ممنون بازم[/div][/quote]
الان تو قسمت مشخصاتت که نوشته 7 سرور ، همین ملاک هست.
[/qu
به نظرتون سرور بعدی کی شروع میشه و از نوع؟
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div][quote][div][b]نوید46[/b][/div][div]حالا مونده به جای بدش برسی از 100 تا بیشتر نمیده یه حال ازت گرفته میشه اونخ:lol::lol:[/div][/quote]
آره الان منم 100 سکه میگیرم ! :D:|[/div][/qu
به نظرتون سرور بعدی کی شروع میشه و از نوع؟
حسین تو چرا اکت بن نمیشه
همه با سابقه ها اک اصلیشون بنه
جز تو
خیلی رعایت میکنی ؟
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div][quote][div][b]نوید46[/b][/div][div]حالا مونده به جای بدش برسی از 100 تا بیشتر نمیده یه حال ازت گرفته میشه اونخ:lol::lol:[/div][/quote]
آره الان منم 100 سکه میگیرم ! :D:|[/div][/quote]
حسین تو چرا اکت بن نمیشه
همه با سابقه ها اک اصلیشون بنه
جز تو
خیلی رعایت میکنی ؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.