سلام دوستان...
من 1 تاجر و 15 سرباز دارم چجوری میتونم زیادشون کنم؟ خریدنیه؟
برای تاجر باید بازارتو ارتقا بدی یا با سکه تاجر بخری و برای سرباز باید بعد از تحقیق در اکادمی پیاده نظام در سرباز خونه و سواره نظام در اصطبل و منجنیق و دژکوب در کارگاه بسازی
امضا بلد نیستم انگشت میزنم
[quote][div][b]saqar1290[/b][/div][div]سلام دوستان...
من 1 تاجر و 15 سرباز دارم چجوری میتونم زیادشون کنم؟ خریدنیه؟:|[/div][/quote]
برای تاجر باید بازارتو ارتقا بدی یا با سکه تاجر بخری و برای سرباز باید بعد از تحقیق در اکادمی پیاده نظام در سرباز خونه و سواره نظام در اصطبل و منجنیق و دژکوب در کارگاه بسازی
در مورد خریدتون
تاجر بله میشه خرید از هفته تقریبا دوم به بعد
ولی سرباز به طور مستقیم خریدنی نیست ولی برای اموزش سریع قابلیت اموزش سریع پیاده نظام رو فعال کنید به اندازه 12 ساعت از منابع خرید کنید بعد از تعدیل منابع روی 3x اموزش بدید ولی اگر در ابتدای بازی هستید بهتره که همون 1X بزنید چون 3 ایکس یکم گرون تر میشه و برلی وقتی ه که تولید منبع یا غارتتون بالا باشه
خار کنکور
در مورد خریدتون
تاجر بله میشه خرید از هفته تقریبا دوم به بعد
ولی سرباز به طور مستقیم خریدنی نیست ولی برای اموزش سریع قابلیت اموزش سریع پیاده نظام رو فعال کنید به اندازه 12 ساعت از منابع خرید کنید بعد از تعدیل منابع روی 3x اموزش بدید ولی اگر در ابتدای بازی هستید بهتره که همون 1X بزنید چون 3 ایکس یکم گرون تر میشه و برلی وقتی ه که تولید منبع یا غارتتون بالا باشه
سلام دوستان...
من 1 تاجر و 15 سرباز دارم چجوری میتونم زیادشون کنم؟ خریدنیه؟
اگه تاجر واسه انتقال منابع میخوای یه گزینه هست تو بازار تعدیل
با اون میتونی هر چقدر منابع نیاز داری از یه شهر به شهر دیگه بطور انی انتقال بدی(تعدیل بین شهری) البته هر تعدیل بین شهری سکه میگیره ولی خیلی بهتر از تاجر خریدنه
1>0000000000000000..........
وقتی رسید ،
گفت؛ یا همه یا هیچ کس!!!!!
[quote][div][b]saqar1290[/b][/div][div]سلام دوستان...
من 1 تاجر و 15 سرباز دارم چجوری میتونم زیادشون کنم؟ خریدنیه؟:|[/div][/quote]
اگه تاجر واسه انتقال منابع میخوای یه گزینه هست تو بازار تعدیل
با اون میتونی هر چقدر منابع نیاز داری از یه شهر به شهر دیگه بطور انی انتقال بدی(تعدیل بین شهری) البته هر تعدیل بین شهری سکه میگیره ولی خیلی بهتر از تاجر خریدنه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.