با تاسف زیاد . دوست و * عزیز و بازیکن با اخلاق عصر پادشاهان( ملیکا ) بعد از مدتها بیماری دیروز از بین ما به دیار خوبان هجرت کرد.
من و تمامی دوستان برای شادی روح مرحومه دعا و برای خانواده عزیزمان تسلیت عرض میکنیم.
خدا رحمتت کن ملیکا جان
سما دختر اذربایجان
[b]با تاسف زیاد . دوست و خواهر عزیز و بازیکن با اخلاق عصر پادشاهان( ملیکا ) بعد از مدتها بیماری دیروز از بین ما به دیار خوبان هجرت کرد.
من و تمامی دوستان برای شادی روح مرحومه دعا و برای خانواده عزیزمان تسلیت عرض میکنیم.
خدا رحمتت کن ملیکا جان[/b]
نه فاطمه جان. درمان که شیمی درمانی میشد . خب متاسفانه بدنش تحمل نکرد. خدا رحمتش کنه.
خدا رحمتش کنه...
ایران بود یا هلند ؟
آخه میگفت که برا درمان اونجا رفته بود
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]سما مگه اون خوب نشده بود ؟ :cry:[/div][/quote]
نه فاطمه جان. درمان که شیمی درمانی میشد . خب متاسفانه بدنش تحمل نکرد. خدا رحمتش کنه. [/div][/quote]
خدا رحمتش کنه...
ایران بود یا هلند ؟
نه فاطمه جان. درمان که شیمی درمانی میشد . خب متاسفانه بدنش تحمل نکرد. خدا رحمتش کنه.
خدا رحمتش کنه...
ایران بود یا هلند ؟
ایران
سما دختر اذربایجان
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]سما مگه اون خوب نشده بود ؟ :cry:[/div][/quote]
نه فاطمه جان. درمان که شیمی درمانی میشد . خب متاسفانه بدنش تحمل نکرد. خدا رحمتش کنه. [/div][/quote]
خدا رحمتش کنه...
ایران بود یا هلند ؟
آخه میگفت که برا درمان اونجا رفته بود [/div][/quote]
ایران
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]تاسف نداره بنده خدا راحت شده :roll:[/div][/quote]
:lol::lol::lol:بیا منم تو رو رو راحت کنم داداچ
:(خدا رحمتش کنه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.