بازگشت غرور آفرین خودم رو پس از سال ها به انجمن تبریک میگم
اینجا چرا اصن عوض نشده
هیشکیم ک مارو نمیشناسه
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div]بازگشت غرور آفرین خودم رو پس از سال ها به انجمن تبریک میگم:icon_1::icon_4:
اینجا چرا اصن عوض نشده:|:|:|
هیشکیم ک مارو نمیشناسه:icon_4:[/div][/quote]
:icon_2::icon_2::icon_2:
اینجا چرا اصن عوض نشده
هیشکیم ک مارو نمیشناسه
خوش اومدی
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div]بازگشت غرور آفرین خودم رو پس از سال ها به انجمن تبریک میگم:icon_1::icon_4:
خوش اومدی
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]یکی به ما حمله کنه مدال دف بگیریم:icon_7::icon_7::icon_7::icon_7:[/div][/quote]
یه دوستی داشتیم ب اسمم عالمی:|:cry::cry::cry::cry::cry: خبری ندارین ازش:?:؟
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]یکی به ما حمله کنه مدال دف بگیریم:icon_7::icon_7::icon_7::icon_7:[/div][/quote]
یه دوستی داشتیم ب اسمم عالمی:|:cry::cry::cry::cry::cry: خبری ندارین ازش:?:؟[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4:
اخریش عالمی 8 بود:icon_4:
هر از چند گهی سر میزنه:icon_9:
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]یکی به ما حمله کنه مدال دف بگیریم:icon_7::icon_7::icon_7::icon_7:[/div][/quote]
یه دوستی داشتیم ب اسمم عالمی:|:cry::cry::cry::cry::cry: خبری ندارین ازش:?:؟[/div][/quote]
هست ولی کم هست
اینجا چرا اصن عوض نشده
هیشکیم ک مارو نمیشناسه
اولا خوش اومدی
دوما دیر اومدی
سوما کجاش تغییر نکرده اون تابلوی دم در رو ندیدی که این انجمن تا اطلاع ثانویه تعطیل است ؟؟؟
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
اولا خوش اومدی :icon_1:
دوما دیر اومدی :roll:
سوما کجاش تغییر نکرده اون تابلوی دم در رو ندیدی که این انجمن تا اطلاع ثانویه تعطیل است ؟؟؟ :icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.