من تازه بازی رو نصب کردم در حال ارتقا ساختمان ها هستم که به من حمله میکنند و از منابع من کم میشه مثلا منابع سنگ من از ۲۰۰۰۰۰میاد روی ۵۰۰۰چکار کنم به من حمله نشه؟؟؟
نظرسنجی
راه حل حمله نکردن
راه حل حمله نکردن
من تازه بازی رو نصب کردم در حال ارتقا ساختمان ها هستم که به من حمله میکنند و از منابع من کم میشه مثلا منابع سنگ من از ۲۰۰۰۰۰میاد روی ۵۰۰۰چکار کنم به من حمله نشه؟؟؟
شما ابتدا باید نیروی نظامی و جاسوس تربیت می کردید تا فارم نشید
ضمنا هر چه قدر که مخفی گاه رو ارتقا بدید میزان غارت از شما کمتر میشه
اگه قصد بازی دارید از سرور بعدی بازی رو از روز اولش شروع کنید که همگام با بقیه پیشرفت داشته باشید تا فورا فارم نشید
در این سرور هم میتونید با ادامه بازی تجربه و اموزش های لازم را یاد گرفته و مهارت پیدا کنید تا در سرور های بعدی موفق تر باشید
اگر هم عضو یک اتحاد هستید و دوستان دیگه ای هم پیدا کردید می تونید از انها محافظ گرفته و شهر خودتون رو نجات بدید
اما در کل اسیر این بازی نشید بهتره
عهد جوانی گذشت در غم بود و نبود *** نوبت پیری رسید صد غم دیگر فزود
[quote][div][b]fazelhabibi[/b][/div][div]من تازه بازی رو نصب کردم در حال ارتقا ساختمان ها هستم که به من حمله میکنند و از منابع من کم میشه مثلا منابع سنگ من از ۲۰۰۰۰۰میاد روی ۵۰۰۰چکار کنم به من حمله نشه؟؟؟[/div][/quote]
شما ابتدا باید نیروی نظامی و جاسوس تربیت می کردید تا فارم نشید
ضمنا هر چه قدر که مخفی گاه رو ارتقا بدید میزان غارت از شما کمتر میشه
اگه قصد بازی دارید از سرور بعدی بازی رو از روز اولش شروع کنید که همگام با بقیه پیشرفت داشته باشید تا فورا فارم نشید
در این سرور هم میتونید با ادامه بازی تجربه و اموزش های لازم را یاد گرفته و مهارت پیدا کنید تا در سرور های بعدی موفق تر باشید
اگر هم عضو یک اتحاد هستید و دوستان دیگه ای هم پیدا کردید می تونید از انها محافظ گرفته و شهر خودتون رو نجات بدید
اما در کل اسیر این بازی نشید بهتره :icon_1:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.