متاسفانه من با مشکل خیلی بدی مواجه می شم وقتی دارم نقشه رو می گردم . 20 ثانیه نمی تونم بگردم .. پشت سر هم باید کد امنیتی رو وارد کنم . خیلی خسته کننده است . از همه بدتر اینکه ، بعضی از مواقع ، با بدبختی یه متروکه پیدا می کنم ، تا می خوام برم روش ، کد می خواد ، کد رو وارد که می کنم میره رو مرکز نقشه !!! یعنی کل گشتن من بی فایده می شه !!!!!!!!!!!
کاربر گرامی
از طرف حساب کاربری شما تعداد درخواست زیادی به صورت همزمان به سمت سرورهای عصرپادشاهان ارسال می شود و این تعداد بیش از حد معمول می باشد. لذا برای جلوگیری از ربات ها و نرم افزارها ما نیاز داریم که شما این تاییدیه را انجام دهید. لطفا عددی که در عکس نمایش داده می شود را در باکس مربوطه وارد نمایید. این بدترین چیزیه که من می بینم !!! خسته کننده است .
نظرسنجی
من هم همین مشکلو دارم
من ندارم
این مطلب در 1395/06/27 20:13:35 نوشته شده است و در 1395/09/27 03:09:36 ویرایش شده است .
آپدیت شدم !!
تو ورژن جدیدم ، خیلی ها تو زندگیم نیستن !!!
سلام
متاسفانه من با مشکل خیلی بدی مواجه می شم وقتی دارم نقشه رو می گردم . 20 ثانیه نمی تونم بگردم .. پشت سر هم باید کد امنیتی رو وارد کنم . خیلی خسته کننده است . از همه بدتر اینکه ، بعضی از مواقع ، با بدبختی یه متروکه پیدا می کنم ، تا می خوام برم روش ، کد می خواد ، کد رو وارد که می کنم میره رو مرکز نقشه !!! یعنی کل گشتن من بی فایده می شه !!!!!!!!!!!
:cry: :? :?:
[b]کاربر گرامی
از طرف حساب کاربری شما تعداد درخواست زیادی به صورت همزمان به سمت سرورهای عصرپادشاهان ارسال می شود و این تعداد بیش از حد معمول می باشد. لذا برای جلوگیری از ربات ها و نرم افزارها ما نیاز داریم که شما این تاییدیه را انجام دهید. لطفا عددی که در عکس نمایش داده می شود را در باکس مربوطه وارد نمایید.[/b] [u] این بدترین چیزیه که من می بینم !!! :( خسته کننده است .[/u]
بعضی از کاربرا از نرم افزارهای خاصی برا پیدا کردن گنجینه یا کتیبه استفاده میکنن در کوتاه ترین زمان ممکن نقشه رو میگرده و پیدا میکنه !
این کد امنیتی هم برا جلوگیری و کاهش هم کاراست
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
بعضی از کاربرا از نرم افزارهای خاصی برا پیدا کردن گنجینه یا کتیبه استفاده میکنن در کوتاه ترین زمان ممکن نقشه رو میگرده و پیدا میکنه ! :ugeek:
این کد امنیتی هم برا جلوگیری و کاهش هم کاراست :icon_10:
بعضی از کاربرا از نرم افزارهای خاصی برا پیدا کردن گنجینه یا کتیبه استفاده میکنن در کوتاه ترین زمان ممکن نقشه رو میگرده و پیدا میکنه !
این کد امنیتی هم برا جلوگیری و کاهش هم کاراست
نمیدونم و کاری هم به اونا ندارم ، اما برای کاربر عادی که نباید مشکل ایجاد بشه ...
خیلی عذاب آوره
آپدیت شدم !!
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div]بعضی از کاربرا از نرم افزارهای خاصی برا پیدا کردن گنجینه یا کتیبه استفاده میکنن در کوتاه ترین زمان ممکن نقشه رو میگرده و پیدا میکنه ! :ugeek:
این کد امنیتی هم برا جلوگیری و کاهش هم کاراست :icon_10:[/div][/quote]
نمیدونم و کاری هم به اونا ندارم ، اما برای کاربر عادی که نباید مشکل ایجاد بشه ...
خیلی عذاب آوره
خب شما برا راحتی با ماوس نقشه رو نگردید با استفاده از کلیدهای جهت نما کیبورد ( که right-left-up-down) نقشه رو بگردید البته آروم باشه و اینطوری راحتره و دقیق تر و هیچ اردوگاهی یا متروکه ای از چشم پنهون نمیمونه
چیچڪ
خب شما برا راحتی با ماوس نقشه رو نگردید با استفاده از کلیدهای جهت نما کیبورد ( که right-left-up-down) نقشه رو بگردید البته آروم باشه و اینطوری راحتره و دقیق تر و هیچ اردوگاهی یا متروکه ای از چشم پنهون نمیمونه:ugeek::icon_10:
برای جلوگیری از استفاده ی ربات لازمه هر چند بازم استفاده میکنن
بعد بهشونم میگی کلا سیـستم آزاد سازی مشکل داره میگن ما برای جلوگیری از متخلفین اینکارو کردیم اگه شما راهکار بهتری داری پیشنهاد بده پیشنهادم میدیم به هیچیشون نیس خلاصه نه اینکه نخوان ولی فکر میکنن کار درستو انجام میدن در صورتی که در گمراهی آشکارن نه فقط جوایز تو همه تغییرات همینطوره
بازیو خراب کردن یاد قدیما بخیر...این پستم که فردا صبح حذف میشه عیب نداره چارنفرم بخونن غنیمته
######
بعد بهشونم میگی کلا سیـستم آزاد سازی مشکل داره میگن ما برای جلوگیری از متخلفین اینکارو کردیم اگه شما راهکار بهتری داری پیشنهاد بده پیشنهادم میدیم به هیچیشون نیس خلاصه نه اینکه نخوان ولی فکر میکنن کار درستو انجام میدن در صورتی که در گمراهی آشکارن نه فقط جوایز تو همه تغییرات همینطوره
بازیو خراب کردن یاد قدیما بخیر...این پستم که فردا صبح حذف میشه عیب نداره چارنفرم بخونن غنیمته :D
خب شما برا راحتی با ماوس نقشه رو نگردید با استفاده از کلیدهای جهت نما کیبورد ( که right-left-up-down) نقشه رو بگردید البته آروم باشه و اینطوری راحتره و دقیق تر و هیچ اردوگاهی یا متروکه ای از چشم پنهون نمیمونه
با هر دو تاش امتحان کردم ... فرقی نداره ، باز هم همون طوریه ..
ماله همه اینطوریه ؟
آپدیت شدم !!
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div]خب شما برا راحتی با ماوس نقشه رو نگردید با استفاده از کلیدهای جهت نما کیبورد ( که right-left-up-down) نقشه رو بگردید البته آروم باشه و اینطوری راحتره و دقیق تر و هیچ اردوگاهی یا متروکه ای از چشم پنهون نمیمونه:ugeek::icon_10:[/div][/quote]
با هر دو تاش امتحان کردم ... فرقی نداره ، باز هم همون طوریه ..
ماله همه اینطوریه ؟
بازیو خراب کردن یاد قدیما بخیر...این پستم که فردا صبح حذف میشه عیب نداره چارنفرم بخونن غنیمته
من نقل قول زدم تا دیده بشه
چیچڪ
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]برای جلوگیری از استفاده ی ربات لازمه هر چند بازم استفاده میکنن
بازیو خراب کردن یاد قدیما بخیر...این پستم که فردا صبح حذف میشه عیب نداره چارنفرم بخونن غنیمته :D[/div][/quote]
من نقل قول زدم تا دیده بشه :icon_12::icon_12::icon_12:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.