دیگه کسی توش نیست با بی توجهی دق دل همه رو دراوردن رفت واقعامتاسفم
چه دورانی داشتیم یادش بخیر
ولی حالا منم ومدیر 6 جزوع انلایناه
ایوای من
بهترین بازی ایرانی چیشدش
نظرسنجی
راس میگی
راس نمیگی
دیگه کسی توش نیست با بی توجهی دق دل همه رو دراوردن رفت واقعامتاسفم
چه دورانی داشتیم یادش بخیر
ولی حالا منم ومدیر 6 جزوع انلایناه :lol:
ایوای من
بهترین بازی ایرانی چیشدش :lol:
حاجی تا جایی که من یادمه از همون سال ۹۱ و فقط چند ماه بعد به وجود اومدن اینجا همه هعی تصمیم میگرفتن از اینجا بریم یه جای بهتر و دور هم باشیم منتها خو شرایطش جور نمیشد یه مدت RC بعد تو ۹۲ هم آرش انجمن زد همه رفتیم اونجا ولی چیزی نگذشت که اونم تعطیل شد تو ۹۳ و ۹۴ اینجا وجود داشت ولی یه جورایی تو کما بود الانم که دیگه مرگ مغزی و تمام
الان دیگه تقریبا انجمن مطالبش ربطی به بازی نداره
از هر ۱۰ تا تایپیک به زور یکیش در مورد بازیه همش شده اسپم و یه سری نظر سنجی های بیخود
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
حاجی تا جایی که من یادمه از همون سال ۹۱ و فقط چند ماه بعد به وجود اومدن اینجا همه هعی تصمیم میگرفتن از اینجا بریم یه جای بهتر و دور هم باشیم منتها خو شرایطش جور نمیشد یه مدت RC بعد تو ۹۲ هم آرش انجمن زد همه رفتیم اونجا ولی چیزی نگذشت که اونم تعطیل شد تو ۹۳ و ۹۴ اینجا وجود داشت ولی یه جورایی تو کما بود الانم که دیگه مرگ مغزی و تمام
الان دیگه تقریبا انجمن مطالبش ربطی به بازی نداره
از هر ۱۰ تا تایپیک به زور یکیش در مورد بازیه همش شده اسپم و یه سری نظر سنجی های بیخود
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.