چند وقتی بود گوشیم دزدیده شده بود پلیس دزدرو گرفته چیزایی که دزدیده بودو به صا حباش برمیگردوندن رفتم گوشیمو بگیرم جعبه مشخصاتشو بردم نشون دادم گفتن قاچاق هستش منحدم شد
چیکار کنم حالا
این مطلب در 1395/05/30 22:53:13 نوشته شده است و در 1395/05/30 22:55:19 ویرایش شده است .
محمد پهلوان
چند وقتی بود گوشیم دزدیده شده بود پلیس دزدرو گرفته چیزایی که دزدیده بودو به صا حباش برمیگردوندن رفتم گوشیمو بگیرم جعبه مشخصاتشو بردم نشون دادم گفتن قاچاق هستش منحدم شد:(
چیکار کنم حالا:cry:
چند وقتی بود گوشیم دزدیده شده بود پلیس دزدرو گرفته چیزایی که دزدیده بودو به صا حباش برمیگردوندن رفتم گوشیمو بگیرم جعبه مشخصاتشو بردم نشون دادم گفتن قاچاق هستش منحدم شد
چیکار کنم حالا
دیگه بدتر باید به شماره گمرک و کد یکتای روی جعبش دقت کنی
این مطلب در 1395/05/31 13:18:52 نوشته شده است و در 1395/05/31 13:19:02 ویرایش شده است .
گومر
1400 نمی آییم...
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]من ازکجا بدونم قاچاق بوده خب :|[/div][/quote]
دیگه بدتر :lol: باید به شماره گمرک و کد یکتای روی جعبش دقت کنی :icon_7:
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]:icon_2:
قاچاق هم نباشه بالاخره کالای خارجیه چون ایران از این گوشیا تولید نمیکنه :icon_2::icon_0::geek::icon_4:[/div][/quote]
خب وقتی نمونه داخلی نیست اشکالی نداره خارجی خرید، من میگم قاچاق نباید خرید :icon_14:
خب تو که خبر نداشتی قاچاقه ...
چه ربطی به تو داره ؟
اینا بجای اینکه برن قاچاقچی ها رو دستگیر کنن میان کالای فروخته شده رو که مردم بابتشون پول دادن نابود می کنن ...
حالا میخوای نابودشون کنی خب بکن ، ولی حداقل پول اون بدبختی رو هم که رفته اون کالا رو خریده پس بدید ...
شما ها که میاید کالا له می کنید باید پولشم بدید ...
مگه مردم روی گنج نشستن ؟
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
خب تو که خبر نداشتی قاچاقه ...
چه ربطی به تو داره ؟
اینا بجای اینکه برن قاچاقچی ها رو دستگیر کنن میان کالای فروخته شده رو که مردم بابتشون پول دادن نابود می کنن ...
حالا میخوای نابودشون کنی خب بکن ، ولی حداقل پول اون بدبختی رو هم که رفته اون کالا رو خریده پس بدید ...
شما ها که میاید کالا له می کنید باید پولشم بدید ...
مگه مردم روی گنج نشستن ؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.