سلام دوستان من توی سرور 9 از یک اردوگاه جاسوسی کردم با 10000 تا جاسوس بعد جاسوسان برگشتند اما توی شهر نشانشان نمیده و همینطور توی اردوگاه نوشته ساعت 12:58 برمیگردن اما از اون ساعت گذشته و توی شهر هم نیستند حالا کجا هستند ؟
پشتیبانی هم جواب نمیده طبق معمول
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
سلام دوستان من توی سرور 9 از یک اردوگاه جاسوسی کردم با 10000 تا جاسوس بعد جاسوسان برگشتند اما توی شهر نشانشان نمیده و همینطور توی اردوگاه نوشته ساعت 12:58 برمیگردن اما از اون ساعت گذشته و توی شهر هم نیستند حالا کجا هستند ؟
پشتیبانی هم جواب نمیده طبق معمول
ناراحت نشو من تو سرور 10 به یکی حافظ دادم .بعد برگشت زدم سربازام 2 برابر شدن بعدشم تو اردوگاه ها بیشتر از 100 جاسوس وجود نداره.زیاد نفرت
واقعا100تا؟
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]fatide[/b][/div][div]ناراحت نشو;) من تو سرور 10 به یکی حافظ دادم .بعد برگشت زدم سربازام 2 برابر شدن:lol: بعدشم تو اردوگاه ها بیشتر از 100 جاسوس وجود نداره.زیاد نفرت;)[/div][/quote]
واقعا100تا؟
ناراحت نشو من تو سرور 10 به یکی حافظ دادم .بعد برگشت زدم سربازام 2 برابر شدن بعدشم تو اردوگاه ها بیشتر از 100 جاسوس وجود نداره.زیاد نفرت
واقعا100تا؟
اره
به یاد انجمن تو رید کال گروه زدیم .دوس داشتید بیاید.همه رو ادمین میکنم.
5749681.حتما بیاین
(◕‿◕)(◣_◢)(•̪●)(॓_॔)
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div]ناراحت نشو;) من تو سرور 10 به یکی حافظ دادم .بعد برگشت زدم سربازام 2 برابر شدن:lol: بعدشم تو اردوگاه ها بیشتر از 100 جاسوس وجود نداره.زیاد نفرت;)[/div][/quote]
واقعا100تا؟[/div][/quote]
اره
واقعا100تا؟
اره
خیلی کمه
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]fatide[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div]ناراحت نشو;) من تو سرور 10 به یکی حافظ دادم .بعد برگشت زدم سربازام 2 برابر شدن:lol: بعدشم تو اردوگاه ها بیشتر از 100 جاسوس وجود نداره.زیاد نفرت;)[/div][/quote]
اره[/div][/quote]
خیلی کمه
واقعا100تا؟
اره
خب خشگله من برای اردوگاه های کلید طلایی میفرستم
[quote][div][b]fatide[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div]ناراحت نشو;) من تو سرور 10 به یکی حافظ دادم .بعد برگشت زدم سربازام 2 برابر شدن:lol: بعدشم تو اردوگاه ها بیشتر از 100 جاسوس وجود نداره.زیاد نفرت;)[/div][/quote]
اره[/div][/quote]
واقعا100تا؟
اره
حتما بین زمین و هوان ...
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div]ناراحت نشو;) من تو سرور 10 به یکی حافظ دادم .بعد برگشت زدم سربازام 2 برابر شدن:lol: بعدشم تو اردوگاه ها بیشتر از 100 جاسوس وجود نداره.زیاد نفرت;)[/div][/quote]
اره[/div][/quote]
خب خشگله من برای اردوگاه های کلید طلایی میفرستم[/div][/quote]
حتما بین زمین و هوان ...
واقعا100تا؟
اره
حتما بین زمین و هوان ...
پشت در شهرم گیر کرده بودند
به پشتیبانی هم گفتم همون لحظه بعد فردا صبحش تازه جواب داده بودند و همون موقع هم درست شده بود که دیگه به دردم نمیخورد کل اردوگاه های اطرافم را زده بودند
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div]ناراحت نشو;) من تو سرور 10 به یکی حافظ دادم .بعد برگشت زدم سربازام 2 برابر شدن:lol: بعدشم تو اردوگاه ها بیشتر از 100 جاسوس وجود نداره.زیاد نفرت;)[/div][/quote]
اره[/div][/quote]
خب خشگله من برای اردوگاه های کلید طلایی میفرستم[/div][/quote]
حتما بین زمین و هوان ...[/div][/quote]
پشت در شهرم گیر کرده بودند
به پشتیبانی هم گفتم همون لحظه بعد فردا صبحش تازه جواب داده بودند و همون موقع هم درست شده بود که دیگه به دردم نمیخورد کل اردوگاه های اطرافم را زده بودند:(
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.