دارم برای یکی از رفقا منبع ارسال می کنم error میده شما نمیتوانید برای این بازیکن منابع ارسال نمایید، زیرا این بازیکن منابعی را که قبلا برای او ارسال کرده اید، به شما باز نگردانده است .
حالا این error رو کجای دلم بزارم؟کسی راه حلی چیزی نداره؟
نظرسنجی
بالای دلم!
پایین دلم!
وسط دلم!
دلم درد گرفت!
دارم برای یکی از رفقا منبع ارسال می کنم error میده
[b]شما نمیتوانید برای این بازیکن منابع ارسال نمایید، زیرا این بازیکن منابعی را که قبلا برای او ارسال کرده اید، به شما باز نگردانده است .[/b]
دارم برای یکی از رفقا منبع ارسال می کنم error میده شما نمیتوانید برای این بازیکن منابع ارسال نمایید، زیرا این بازیکن منابعی را که قبلا برای او ارسال کرده اید، به شما باز نگردانده است .
منابعتو ارسال کن به یک شهر فارم کنار شهر دوستت بعد اون بیاد بلافاصله از اون فارم غارت کنه.
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]marg73[/b][/div][div]دارم برای یکی از رفقا منبع ارسال می کنم error میده
[b]شما نمیتوانید برای این بازیکن منابع ارسال نمایید، زیرا این بازیکن منابعی را که قبلا برای او ارسال کرده اید، به شما باز نگردانده است .[/b]
حالا این error رو کجای دلم بزارم؟کسی راه حلی چیزی نداره؟[/div][/quote]
منابعتو ارسال کن به یک شهر فارم کنار شهر دوستت بعد اون بیاد بلافاصله از اون فارم غارت کنه.
چون ممکنه بازیکنا با اکانت خودشون هی برای خودشون منابع بفرستن اینطوری شده باید اونم منابع بهت بده یا اینکه توی بازار پیشنهاد بزاری
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]چون ممکنه بازیکنا با اکانت خودشون هی برای خودشون منابع بفرستن اینطوری شده باید اونم منابع بهت بده یا اینکه توی بازار پیشنهاد بزاری[/div][/quote]
تشکر. فکر خوبی.
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]marg73[/b][/div][div]دارم برای یکی از رفقا منبع ارسال می کنم error میده
حالا این error رو کجای دلم بزارم؟کسی راه حلی چیزی نداره؟[/div][/quote]
منابعتو ارسال کن به یک شهر فارم کنار شهر دوستت بعد اون بیاد بلافاصله از اون فارم غارت کنه.[/div][/quote]
تشکر. فکر خوبی.
:icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2: برام منابع بفرست :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_5::icon_5::icon_5::icon_5::icon_5::icon_5::icon_5::icon_5::icon_5:
داداش تو 16 تا سرور بودی معلومه که حرفه ای هستی. بازم منابع می خوای
من همین الان میشم
[quote][div][b]m0551[/b][/div][div]:icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2: برام منابع بفرست :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_5::icon_5::icon_5::icon_5::icon_5::icon_5::icon_5::icon_5::icon_5:[/div][/quote]
داداش تو 16 تا سرور بودی معلومه که حرفه ای هستی. بازم منابع می خوای:shock::shock::shock::shock:
من همین الان:icon_3: میشم
نتیجه نهایی:بهنرین روش اینه که اون کسی که می خواد منابع رو براتون تو بازار ارسال کنه مثلا 2000 تا چوب در عوض 2 سنگ.
اینطوری بدون اینکه کسی اون رو انتحاب کنه شما می تونید منابعتون رو جا بجا کنید.
نتیجه نهایی:بهنرین روش اینه که اون کسی که می خواد منابع رو براتون تو بازار ارسال کنه مثلا 2000 تا چوب در عوض 2 سنگ.
اینطوری بدون اینکه کسی اون رو انتحاب کنه شما می تونید منابعتون رو جا بجا کنید.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.