shalvare bag
کاظم خان قوشچی
shalvare bag
کاظم خان قوشچی
سلام دوستان داشتم یکی از تایپیک ها رو دراین مورد میخوندم که دیدم بعضی ها گفتن تو سرور های کوتاه مدت سکه باید بیشترزد موندم چرا بینگو همچین حرفی میزنه شما تو 60 روز پول بیشتر خرج میکنی یا تو 180 روز مثلا با 1000 تا سکه میتونی 2 ساخت و 2افزونه رو فعال کنی تا آخر سرور اعدادو فرض کنید مثلا .اما تو سرور 6 ماهه اگه بخاید این کارو انحام بدید چقد سکه میخاد شما باز 40 درصدو تو سوپر اکسپرس تا آخر سرور فعال کنی تو سرور 6 ماهه میتونی این کارو انجام بدی؟. آقا پوریا هم به نکته خوبی اشاره کرده بودن که من اصلا توجه نکرده بودم 6 ماه بازی کنیم اما جایزه ای که میبریم مساوی با کسی که 2 ماهه بازی کنه به نظر شما این انصافه. فرقی نداره سرور چی باشه اگه ی مدت بازی نکنی می افتی عقب زمان هم تویه سرور هایه کوتاه سریع هس و میتونی زود پیشرفتت کنی و سکه زدن نمیخاد مثلا اگه تو سروره 6 ماهه منبع آهن از سطحه 19 به20 ارتقا پیدا کنه 10 روز زمان میبره اما 60 روزه 3 روزه فک کنم خب اگه سکه نزنی تو کدوم بیشتر می افتی عقب از ما گفتن قضاوت با خودتان
پس بینگو چیه؟ اون بالا
من بینگو ام بن شدم
من کف دستمو بو کردم که بفهمم بینگویی اره از تو بیشتر بازی بلدم
خوب چیکارت کنم بلدی که بلدی به چ ..
اسم مارو الکی نیار که خودتو اثبات کنی
از ...* سر در نمیاری میای تاپیک میزنی
نمیدونم چرا یه سری از این بچه های جدید که اومدن زیر پستاشون دوتا تشکر میزنیم هوا برشون میداره
جم کن
این طرزه فکره منه و اونو بیان کردم و نمیخام با شما کل کل کنم بازیکنا بخونن و نظرات شو نو بگن اقا من حرفمو پس گرفتم من هیچی نمیدونم و بینگو نابغه قرنه دیگه حرفی ندارموتو که مغزت نمیتونه اینو بفهمه که تو سرور 6 ماهه بیشتر یاید خرج باشه تا 60 روزه همون بهتر که سکوت کنم تا اینکه اراجیف تو رو بشنوم.
این مطلب در 1392/01/27 15:51:46 نوشته شده است و در 1392/01/27 15:52:29 ویرایش شده است .
:همه دوست دارند که به بهشت بروند اما هیچکس دوست ندارد بمیرد برای رفتن به بهشت اول باید بمیرید
[quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]سلام دوستان داشتم یکی از تایپیک ها رو دراین مورد میخوندم که دیدم بعضی ها گفتن تو سرور های کوتاه مدت سکه باید بیشترزد موندم چرا[u][b] بینگو [/b][/u]همچین حرفی میزنه شما تو 60 روز پول بیشتر خرج میکنی یا تو 180 روز مثلا با 1000 تا سکه میتونی 2 ساخت و 2افزونه رو فعال کنی تا آخر سرور اعدادو فرض کنید مثلا .اما تو سرور 6 ماهه اگه بخاید این کارو انحام بدید چقد سکه میخاد شما باز 40 درصدو تو سوپر اکسپرس تا آخر سرور فعال کنی تو سرور 6 ماهه میتونی این کارو انجام بدی؟. آقا پوریا هم به نکته خوبی اشاره کرده بودن که من اصلا توجه نکرده بودم 6 ماه بازی کنیم اما جایزه ای که میبریم مساوی با کسی که 2 ماهه بازی کنه به نظر شما این انصافه. فرقی نداره سرور چی باشه اگه ی مدت بازی نکنی می افتی عقب زمان هم تویه سرور هایه کوتاه سریع هس و میتونی زود پیشرفتت کنی و سکه زدن نمیخاد مثلا اگه تو سروره 6 ماهه منبع آهن از سطحه 19 به20 ارتقا پیدا کنه 10 روز زمان میبره اما 60 روزه 3 روزه فک کنم خب اگه سکه نزنی تو کدوم بیشتر می افتی عقب از ما گفتن قضاوت با خودتان[/div][/quote]
پس بینگو چیه؟ اون بالا
من بینگو ام بن شدم
[/div][/quote]
من کف دستمو بو کردم که بفهمم بینگویی اره از تو بیشتر بازی بلدم[/div][/quote]
خوب چیکارت کنم بلدی که بلدی به چ ..
اسم مارو الکی نیار که خودتو اثبات کنی
از ...خر سر در نمیاری میای تاپیک میزنی
نمیدونم چرا یه سری از این بچه های جدید که اومدن زیر پستاشون دوتا تشکر میزنیم هوا برشون میداره
جم کن
[/div][/quote]
این طرزه فکره منه و اونو بیان کردم و نمیخام با شما کل کل کنم بازیکنا بخونن و نظرات شو نو بگن اقا من حرفمو پس گرفتم من هیچی نمیدونم و بینگو نابغه قرنه دیگه حرفی ندارموتو که مغزت نمیتونه اینو بفهمه که تو سرور 6 ماهه بیشتر یاید خرج باشه تا 60 روزه همون بهتر که سکوت کنم تا اینکه اراجیف تو رو بشنوم.