چقدر مردوم بی غیرت شدن
خدا لعنتشون کنه اگه قابل هدایت نیستن اسیرمون کردن
خیلی سخته
باچهار کلید اصلی ععداد برابر را بی هم بزنید وقتی به 2048 رسی دید برنده اید
http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/2/25/293824_406.swf
رکورداتونو بنویسید
مقایسه نکردم ، می گم هر کی میرسه به من اولش خیلی خوبی و خیلی باحالیه کم کم میرسه به توهین ، کلا رسمه انگاری
خیله خب غلط کردم
این مطلب در 1395/05/05 15:38:15 نوشته شده است و در 1395/05/05 15:38:49 ویرایش شده است .
صداها میگن که توام میری...
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]3084[/div][/quote]
آخرش 2048 هااا :icon_2:[/div][/quote]
خیلی خنگی[/div][/quote]
ممنونم اون دختره هم همینو می گفت :([/div][/quote]
عهههههههههههههههه:icon_2:
منو با اون مقایسه نکن:|
[/div][/quote]
مقایسه نکردم ، می گم هر کی میرسه به من اولش خیلی خوبی و خیلی باحالیه کم کم میرسه به توهین ، کلا رسمه انگاری :cry:[/div][/quote]
خیله خب غلط کردم
عهههههههههههههههه
منو با اون مقایسه نکن
من .ل.ا.شی نیسم
مقایسه نکردم ، می گم هر کی میرسه به من اولش خیلی خوبی و خیلی باحالیه کم کم میرسه به توهین ، کلا رسمه انگاری
خیله خب غلط کردم
فرقی نداره شما هم گفتی ، دیگه عادی شده از همه شنیدم شما هم یکی دیگش
گفتم ببخشید عههههههههههههه
صداها میگن که توام میری...
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]3084[/div][/quote]
آخرش 2048 هااا :icon_2:[/div][/quote]
خیلی خنگی[/div][/quote]
ممنونم اون دختره هم همینو می گفت :([/div][/quote]
عهههههههههههههههه:icon_2:
منو با اون مقایسه نکن:|
من .ل.ا.شی نیسم[/div][/quote]
مقایسه نکردم ، می گم هر کی میرسه به من اولش خیلی خوبی و خیلی باحالیه کم کم میرسه به توهین ، کلا رسمه انگاری :cry:[/div][/quote]
خیله خب غلط کردم[/div][/quote]
فرقی نداره شما هم گفتی ، دیگه عادی شده از همه شنیدم شما هم یکی دیگش [/div][/quote]
گفتم ببخشید عههههههههههههه:oops:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.