سلام .
اومدم از غول قرمز تشکر کنم ...
من ویندوزم فهمیده بود که کپیه .. حالا من فکر می کردم که تنها مشکلی که پیش اومه اینه که پس زمینه ی ویندوزم سیاه شده ... ولی وقتی امروز رفتم توی فتوشاپ تا یه کاری انجام بدم دیدم فتوشاپم در مقابل با یکسری فعالیت ها توی فتوشاپ ، واکنش نشون میده و ارور میده و فتوشاپ رو میبنده ...
منم بخاطر پیشنهاد غول قرمز که گفته بود برو کرک ویندوز نصب کن رفتم نصب کردم و مشکلم حل شد ...
با تشکر فراوان از غول قرمز
.
.
.
حالا یه مشکل دیگه :
یه فیلمی دانلود کردم با کیفیت بلوری 720p
( Bluray 720p)
یه فیلم دیگه هم از قبل دانلود کرده بودم ( همین دیروز ) با کیفیت 720p Hd-Riq ، اون فیلمه که دیروز دانلود کردم خیلی راحت پخش شد ...
ولی این فیلم دومیه روی پی سیم با سرعت کند اجرا میشه ...
همین فیلم رو ریختم روی فلش بردم زدم به یه * دیگه ، روی اون خیلی راحت اجرا شد
مشکل از چیه ؟ ( کارت گرافیک ، رم ، و یا ... )
.
.
.
مشکل دوم :
من روی پی سیم هیچی ندارم ولی حافظه خالی درایو C ام فقط حدود 2.5 گیگابایته ... روی اون درایو فقط یک adobe reader هست با یه adobe flashplayer با یه Km player .... همین !!! بقیش همه مال خود ویندوزه ...
قبلا هم چند بار اقدام به نصب ناقص ویندوز 10 کردم ( از طریق خود آلارم اپدیت ویندوز که چون به حرف آلارمه گوش کردم و ویندوزم رو آپدیت کردم ، که البته نشد ، ویندوزم فهمید که کپیه ... ) چندین بار من آپدیت رو زدم ولی ناقص آپدیت می شد که بالاخره آخرش بیخیالش شدم ...
از اون موقع تا الان درایو سی ام پر شده ...
بنظرتون این چیزایی که سیستمم برای ویندوز 10 دانلود کرده ، فرستاده کجا ؟
اومدم از غول قرمز تشکر کنم ...
من ویندوزم فهمیده بود که کپیه .. حالا من فکر می کردم که تنها مشکلی که پیش اومه اینه که پس زمینه ی ویندوزم سیاه شده ... ولی وقتی امروز رفتم توی فتوشاپ تا یه کاری انجام بدم دیدم فتوشاپم در مقابل با یکسری فعالیت ها توی فتوشاپ ، واکنش نشون میده و ارور میده و فتوشاپ رو میبنده ...
منم بخاطر پیشنهاد غول قرمز که گفته بود برو کرک ویندوز نصب کن رفتم نصب کردم و مشکلم حل شد ...
با تشکر فراوان از غول قرمز
.
.
.
حالا یه مشکل دیگه :
یه فیلمی دانلود کردم با کیفیت بلوری 720p
( Bluray 720p)
یه فیلم دیگه هم از قبل دانلود کرده بودم ( همین دیروز ) با کیفیت 720p Hd-Riq ، اون فیلمه که دیروز دانلود کردم خیلی راحت پخش شد ...
ولی این فیلم دومیه روی پی سیم با سرعت کند اجرا میشه ...
همین فیلم رو ریختم روی فلش بردم زدم به یه * دیگه ، روی اون خیلی راحت اجرا شد
مشکل از چیه ؟ ( کارت گرافیک ، رم ، و یا ... )
.
.
.
مشکل دوم :
من روی پی سیم هیچی ندارم ولی حافظه خالی درایو C ام فقط حدود 2.5 گیگابایته ... روی اون درایو فقط یک adobe reader هست با یه adobe flashplayer با یه Km player .... همین !!! بقیش همه مال خود ویندوزه ...
قبلا هم چند بار اقدام به نصب ناقص ویندوز 10 کردم ( از طریق خود آلارم اپدیت ویندوز که چون به حرف آلارمه گوش کردم و ویندوزم رو آپدیت کردم ، که البته نشد ، ویندوزم فهمید که کپیه ... ) چندین بار من آپدیت رو زدم ولی ناقص آپدیت می شد که بالاخره آخرش بیخیالش شدم ...
از اون موقع تا الان درایو سی ام پر شده ...
بنظرتون این چیزایی که سیستمم برای ویندوز 10 دانلود کرده ، فرستاده کجا ؟
این مطلب در 1395/05/04 18:32:45 نوشته شده است و در 1395/05/04 18:32:59 ویرایش شده است .
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
@spamino_bot