میخوام شارژ کنم حسابرو سکه بخرم هم پول رو از حساب کم میکنه هم اینکه شارژ نمیشه
به پشتیبانی بگو .
موقع بعد از پرداخت یه شماره تراکنش بهت میده اونو همیشه باید داشته باشه .اونو به پشتیبانی بده .
چقدری حالا کم شد ؟ با اکانت مرکزی خریدی یا از سرور.؟
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]ma137292[/b][/div][div]میخوام شارژ کنم حسابرو سکه بخرم هم پول رو از حساب کم میکنه هم اینکه شارژ نمیشه[/div][/quote]
به پشتیبانی بگو .
موقع بعد از پرداخت یه شماره تراکنش بهت میده اونو همیشه باید داشته باشه .اونو به پشتیبانی بده .
چقدری حالا کم شد ؟ با اکانت مرکزی خریدی یا از سرور.؟
به پشتیبانی بگو ولی به نظر من بهتره از اکانت مرکزی سکه بخری خیلی بهتره
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]ma137292[/b][/div][div]میخوام شارژ کنم حسابرو سکه بخرم هم پول رو از حساب کم میکنه هم اینکه شارژ نمیشه[/div][/quote]
منم با تظر دوستمون موافقم از اکانت مرکزی بهتره.
تو رو خدا یکی جلوی این مولتی اکانتا رو بگیره.
جسارت به بعضی نشه: به نظره من اکثره افرادیکه فروش میذارن مولتین
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]ma137292[/b][/div][div]میخوام شارژ کنم حسابرو سکه بخرم هم پول رو از حساب کم میکنه هم اینکه شارژ نمیشه[/div][/quote]
به پشتیبانی بگو ولی به نظر من بهتره از اکانت مرکزی سکه بخری خیلی بهتره[/div][/quote]
منم با تظر دوستمون موافقم از اکانت مرکزی بهتره.
agha harkari mikonam ba internete khodam nemitonam varede in server13 besham chera chikar konam help
زبان انجمن فارسیه
دیگه اسپم نمیدیم
هرکی اسممو خواست توسرورها خصوصی بهش میگم
مدیر هم که تایپکموقفل وحذف
دوال سرور15
[quote][div][b]farid7710[/b][/div][div]agha harkari mikonam ba internete khodam nemitonam varede in server13 besham chera chikar konam help
[/div][/quote]
زبان انجمن فارسیه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.