یادمه سرور قبل سه بار محاصره یکیو شکوندم و کلی از بازی عقبش انداختم ٬ اتفاقی که برام افتاد این بود که متروکه بعدی که میخواستم بگیرم سه بار محاصرم شکسته شد و کلی از بازی عقب موندم.
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
یادمه سرور قبل سه بار محاصره یکیو شکوندم و کلی از بازی عقبش انداختم ٬ اتفاقی که برام افتاد این بود که متروکه بعدی که میخواستم بگیرم سه بار محاصرم شکسته شد و کلی از بازی عقب موندم.
به جای این سوسل بازیا باید میزدی فارمش میکردی
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]یادمه سرور قبل سه بار محاصره یکیو شکوندم و کلی از بازی عقبش انداختم ٬ اتفاقی که برام افتاد این بود که متروکه بعدی که میخواستم بگیرم سه بار محاصرم شکسته شد و کلی از بازی عقب موندم.[/div][/quote]
به جای این سوسل بازیا باید میزدی فارمش میکردی :icon_4:
خب تو از ماجرا آگاه نیستی واقعا عجیب بود سه بار توسط یه نفر شکسته نشد که ! بعدشم فارم کردن اونا برام مثل آب خوردن بود ولی من برای فارم کردن و حال گیری دیگران که بازی نمیکردم اون همه خرج و زحمت مگه مریض بودم کلی خسارت به اکانت وارد کنم.
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]یادمه سرور قبل سه بار محاصره یکیو شکوندم و کلی از بازی عقبش انداختم ٬ اتفاقی که برام افتاد این بود که متروکه بعدی که میخواستم بگیرم سه بار محاصرم شکسته شد و کلی از بازی عقب موندم.[/div][/quote]
به جای این سوسل بازیا باید میزدی فارمش میکردی :icon_4:[/div][/quote]
خب تو از ماجرا آگاه نیستی واقعا عجیب بود سه بار توسط یه نفر شکسته نشد که ! بعدشم فارم کردن اونا برام مثل آب خوردن بود ولی من برای فارم کردن و حال گیری دیگران که بازی نمیکردم اون همه خرج و زحمت مگه مریض بودم کلی خسارت به اکانت وارد کنم.
به من میگفتی میومدم صافشون میکردم
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]یادمه سرور قبل سه بار محاصره یکیو شکوندم و کلی از بازی عقبش انداختم ٬ اتفاقی که برام افتاد این بود که متروکه بعدی که میخواستم بگیرم سه بار محاصرم شکسته شد و کلی از بازی عقب موندم.[/div][/quote]
به جای این سوسل بازیا باید میزدی فارمش میکردی :icon_4:[/div][/quote]
خب تو از ماجرا آگاه نیستی واقعا عجیب بود سه بار توسط یه نفر شکسته نشد که ! بعدشم فارم کردن اونا برام مثل آب خوردن بود ولی من برای فارم کردن و حال گیری دیگران که بازی نمیکردم اون همه خرج و زحمت مگه مریض بودم کلی خسارت به اکانت وارد کنم.[/div][/quote]
به من میگفتی میومدم صافشون میکردم :icon_14:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.