سلام
هر کی میخواد شرکت کنه امضاشو تو پیام خصوصی بفرسته
حداکثر اعضا 12 نفر
تو دو گروه 6 نفره از هرگروه 3 نفر بالا میاد
دو 3 تا 6 تا بین 6 نفر هم یبار دیگه مسابقه برگذار میشه و نفرات اول تا سوم مشخص میشود
اجرتان با خدا
نام کسانی که ثبت نام نموده اند به شرح زیر است : (+ امضای طرف)
00امیر00 : من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
shayancfz : لحظه ها را گذراندیم که به خوشبختی برسیم؛ غافل از آنکه لحظه ها همان خوشبختی بودند
غول قرمز : با کسی که خره بحث نکن سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن والااااا---بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
moein0 :
I am innocent تا اطلاع ثانوی......
pooriamahmoodi83 : باهمه صمیمی نیستم تو بذار پای غرورم من می ذارم پای شعورم+یک عکس گویا تر از 1000 کلمه است پاشو برو عکاسی یاد بگیر
arashs2 : عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
ali sharifi 001 :
rυleѕ αre мαde
! тo вe вroĸeɴ
miss_n.m : حالن درم بنویسم خودت نگا کن
هر کی میخواد شرکت کنه امضاشو تو پیام خصوصی بفرسته
حداکثر اعضا 12 نفر
تو دو گروه 6 نفره از هرگروه 3 نفر بالا میاد
دو 3 تا 6 تا بین 6 نفر هم یبار دیگه مسابقه برگذار میشه و نفرات اول تا سوم مشخص میشود
اجرتان با خدا
نام کسانی که ثبت نام نموده اند به شرح زیر است : (+ امضای طرف)
00امیر00 : من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
shayancfz : لحظه ها را گذراندیم که به خوشبختی برسیم؛ غافل از آنکه لحظه ها همان خوشبختی بودند
غول قرمز : با کسی که خره بحث نکن سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن والااااا---بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
moein0 :
I am innocent تا اطلاع ثانوی......
pooriamahmoodi83 : باهمه صمیمی نیستم تو بذار پای غرورم من می ذارم پای شعورم+یک عکس گویا تر از 1000 کلمه است پاشو برو عکاسی یاد بگیر
arashs2 : عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
ali sharifi 001 :
rυleѕ αre мαde
! тo вe вroĸeɴ
miss_n.m : حالن درم بنویسم خودت نگا کن
این مطلب در 1395/05/01 01:55:19 نوشته شده است و در 1395/05/02 16:07:08 ویرایش شده است .
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ