سلام.
میخواستم بدونم اگه من از اردوگاهی سکه غارت کنم یا سکه بخرم بعد از اتمام اون سرور سکه ها از بین میرن یا تو سرور بعدی که ثبت نام کنم بهم داده میشه؟؟؟
سلام.
میخواستم بدونم اگه من از اردوگاهی سکه غارت کنم یا سکه بخرم بعد از اتمام اون سرور سکه ها از بین میرن یا تو سرور بعدی که ثبت نام کنم بهم داده میشه؟؟؟
سلام.
از بین نمیره میتونی انتقال بدی به اکانتت مرکزی و بعد از اونجا به هر سوری که خواستی انتقال بدی چه سرور های بعدی چه قبلی و...
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]amin_dexter[/b][/div][div]سلام.
میخواستم بدونم اگه من از اردوگاهی سکه غارت کنم یا سکه بخرم بعد از اتمام اون سرور سکه ها از بین میرن یا تو سرور بعدی که ثبت نام کنم بهم داده میشه؟؟؟[/div][/quote]
از بین نمیره میتونی انتقال بدی به اکانتت مرکزی و بعد از اونجا به هر سوری که خواستی انتقال بدی چه سرور های بعدی چه قبلی و...
بعد از اتمام سرور شهر هامون چی می شن؟ یعنی این همه خرج و وقت براشون صرف کردیم دیگه تمام می شن؟
بله اون سرور رو میبنیدن این قانون بازیه خب شما باید اول فکر اینجا رو میکردی وخرج بیخود نمیکردین
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]neda_123[/b][/div][div]بعد از اتمام سرور شهر هامون چی می شن؟ یعنی این همه خرج و وقت براشون صرف کردیم دیگه تمام می شن؟[/div][/quote]
بله اون سرور رو میبنیدن این قانون بازیه خب شما باید اول فکر اینجا رو میکردی وخرج بیخود نمیکردین:ugeek:
بعد از اتمام سرور شهر هامون چی می شن؟ یعنی این همه خرج و وقت براشون صرف کردیم دیگه تمام می شن؟
حالا مگه چقدر خرج کردی؟
شهر ها بسته میشن .ولی سکه هایی که استفاده نکردی باقی میمونه .و از اکانت مرکزی میتونی دسترسی داشته باشی.برا انتقال سکه بین سررور ها
این مطلب در 1392/02/16 23:42:06 نوشته شده است و در 1392/02/16 23:42:53 ویرایش شده است .
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]neda_123[/b][/div][div]بعد از اتمام سرور شهر هامون چی می شن؟ یعنی این همه خرج و وقت براشون صرف کردیم دیگه تمام می شن؟[/div][/quote]
حالا مگه چقدر خرج کردی؟
شهر ها بسته میشن .ولی سکه هایی که استفاده نکردی باقی میمونه .و از اکانت مرکزی میتونی دسترسی داشته باشی.برا انتقال سکه بین سررور ها
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.