ehsan.bazpoor
با عرض سلام و خسته نباشید. اقا من امروز دومین بار هست که تویه بازی دوز وقتی که نوبت حریف بوده بدون اینکه اون حرکتی بکنه میزنه نوبت شماست درحالی که اصلا مهره برام نیومده که بخام حرکت بکنم. وکلا بعدشم دیگه هیچ حرکتی نمیتونم بکنم چون مهره ای برام اون بالا نیومده که بخام حرکت کنم و همینطور میگذره تا وقتم تموم بشه و ببازم.
خواهشن پیگیری کنید حتما
بعضی وقت ها اینطور گیر میکنه تو اینجور مواقع باید صفحه رو رفرش کنی یا از ctrl+f5 استفاده کنی که همزمان کش اون صفحه رو پاک میکنه. اگه باز هم مشکل بود با یک مرورگر دیگه امتحان کن.
اگه هنوز هم مشکل وجود داشت (که بعیده) به پشتیبانی تیکت بزن.
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]ehsan.bazpoor[/b][/div][div]با عرض سلام و خسته نباشید. اقا من امروز دومین بار هست که تویه بازی دوز وقتی که نوبت حریف بوده بدون اینکه اون حرکتی بکنه میزنه نوبت شماست درحالی که اصلا مهره برام نیومده که بخام حرکت بکنم. وکلا بعدشم دیگه هیچ حرکتی نمیتونم بکنم چون مهره ای برام اون بالا نیومده که بخام حرکت کنم و همینطور میگذره تا وقتم تموم بشه و ببازم.:evil:
خواهشن پیگیری کنید حتما[/div][/quote]
بعضی وقت ها اینطور گیر میکنه تو اینجور مواقع باید صفحه رو رفرش کنی یا از ctrl+f5 استفاده کنی که همزمان کش اون صفحه رو پاک میکنه. اگه باز هم مشکل بود با یک مرورگر دیگه امتحان کن.
اگه هنوز هم مشکل وجود داشت (که بعیده) به پشتیبانی تیکت بزن.