خب نوبت امیر احمدی یا همون گومر هستش
نظراتتون در مورد این شخص چیه؟؟؟ تو خصوصی بفرستید تا من اینجا به صورت ناشناس درجش کنم ممنون میشم اگه همکاری کنید
در ضمن هر شخص با رضایت خودش شرکت کرده پس حتمن جنبشو داشته،حرفتونو بزنید و نظر واقعیتونو تو خصوصی بگید تا من اینجا بنویسم از دادن اسپم خودداری کنید
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
خب نوبت [b]امیر احمدی یا همون گومر[/b] هستش
نظراتتون در مورد این شخص چیه؟؟؟
[b]تو خصوصی بفرستید تا من اینجا به صورت ناشناس درجش کنم
[/b]ممنون میشم اگه همکاری کنید
[u]در ضمن هر شخص با رضایت خودش شرکت کرده پس حتمن جنبشو داشته،حرفتونو بزنید و نظر واقعیتونو تو خصوصی بگید تا من اینجا بنویسم
[/u]از دادن اسپم خودداری کنید
پسر خیلی خوبیه اطلاعاتش عالیه ولی بعضی وقتا اطلاعاتی که نداره رو از خودش در میاره سوتی میده ، با عالمی مثل برادر می مونن ، خیلی دوستشان می دارم هر دو شان را
این مطلب در 1395/04/28 14:47:38 نوشته شده است و در 1395/04/28 14:47:47 ویرایش شده است .
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[b]
پسر خیلی خوبیه اطلاعاتش عالیه ولی بعضی وقتا اطلاعاتی که نداره رو از خودش در میاره سوتی میده ، با عالمی مثل برادر می مونن ، خیلی دوستشان می دارم هر دو شان را[/b]
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][b]به نظرت من کی هستم ؟ :icon_10:[/b][/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
چته ؟ :|[/div][/quote]
پس تویی:icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.