خب همه میدونید که یه مدت شور انجمن کم شده بود.اون هم خیلی زیاد.
اما یه چند روزیه انجمن دوبار جون گرفته و فعال شده به لطف بچه ها.
از همه کسانی که انجمن رو دوس دارن و به فکرشن ممنون
این مطلب در 1395/04/25 15:14:11 نوشته شده است و در 1395/04/25 15:18:53 ویرایش شده است .
Moein bap
اما یه چند روزیه انجمن دوبار جون گرفته و فعال شده به لطف بچه ها.:icon_12::icon_1:
از همه کسانی که انجمن رو دوس دارن و به فکرشن ممنون:icon_1::icon_1:
از همه سانی که انجمن رو دوس دارن و به فکرشن ممنون
شماهم خیلی زحمت کشیدی ازشماهم ممنونم.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div]خب همه میدونید که یه مدت شور انجمن کم شده بود.اون هم خیلی زیاد.
اما یه چند روزیه انجمن دوبار جون گرفته و فعال شده به لطف بچه ها.:icon_12::icon_1:
از همه سانی که انجمن رو دوس دارن و به فکرشن ممنون:icon_1::icon_1:[/div][/quote]
شماهم خیلی زحمت کشیدی ازشماهم ممنونم.:icon_1:
من تو ذهنم بود یه مسابقه شطرنج بزارم اما چون بعضی ها بد قولی میکنند نمیشه مسابقه رو برگزار کرد.
ولی صندلی داغ هم برگزار شدجذاب بود ولی استقبال نشد.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]اگه چندتا مسابقه و صندلی داغ بذاریم خیلی خوب میشه[/div][/quote]
من تو ذهنم بود یه مسابقه شطرنج بزارم اما چون بعضی ها بد قولی میکنند نمیشه مسابقه رو برگزار کرد.
ولی صندلی داغ هم برگزار شدجذاب بود ولی استقبال نشد.
اووووووو ، تازه کجاشو دیدی یک تاپیک مثل همون تاپیک روایات قرآنی هست بزنم خیلی استقبال میشه ولی همش عکس های طنز و جالبه همه آمادست همه ی عکسا آپلود شده از یک ماه پیش منتظر یک موقعیت مناسب هستم
این مطلب در 1395/04/25 15:17:25 نوشته شده است و در 1395/04/25 15:18:17 ویرایش شده است .
In the name of god
:icon_2::icon_2:
اووووووو ، تازه کجاشو دیدی یک تاپیک مثل همون تاپیک روایات قرآنی هست بزنم خیلی استقبال میشه ولی همش عکس های طنز و جالبه همه آمادست همه ی عکسا آپلود شده از یک ماه پیش منتظر یک موقعیت مناسب هستم :)
نه بابا ما چیکاره ایم.
یه برنامه نقاشی نقاشینقاشی های زیبا رو زدیم فقط
Moein bap
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]خب همه میدونید که یه مدت شور انجمن کم شده بود.اون هم خیلی زیاد.
شماهم خیلی زحمت کشیدی ازشماهم ممنونم.:icon_1:[/div][/quote]
نه بابا ما چیکاره ایم.
یه برنامه نقاشی نقاشی:icon_5:نقاشی های زیبا :icon_5: رو زدیم فقط:roll:
اووووووو ، تازه کجاشو دیدی یک تاپیک مثل همون تاپیک روایات قرآنی هست بزنم خیلی استقبال میشه ولی همش عکس های طنز و جالبه همه آمادست همه ی عکسا آپلود شده از یک ماه پیش منتظر یک موقعیت مناسب می گیردم
وقتشه
Moein bap
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]:icon_2::icon_2:
اووووووو ، تازه کجاشو دیدی یک تاپیک مثل همون تاپیک روایات قرآنی هست بزنم خیلی استقبال میشه ولی همش عکس های طنز و جالبه همه آمادست همه ی عکسا آپلود شده از یک ماه پیش منتظر یک موقعیت مناسب می گیردم :)[/div][/quote]
وقتشه
نه بابا ما چیکاره ایم.
یه برنامه نقاشی نقاشینقاشی های زیبا رو زدیم فقط
همون خیلی خوب بود.
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]خب همه میدونید که یه مدت شور انجمن کم شده بود.اون هم خیلی زیاد.
شماهم خیلی زحمت کشیدی ازشماهم ممنونم.:icon_1:[/div][/quote]
نه بابا ما چیکاره ایم.
یه برنامه نقاشی نقاشی:icon_5:نقاشی های زیبا :icon_5: رو زدیم فقط:roll:[/div][/quote]
همون خیلی خوب بود. :icon_1:
اووووووو ، تازه کجاشو دیدی یک تاپیک مثل همون تاپیک روایات قرآنی هست بزنم خیلی استقبال میشه ولی همش عکس های طنز و جالبه همه آمادست همه ی عکسا آپلود شده از یک ماه پیش منتظر یک موقعیت مناسب می گیردم
وقتشه
نع بابا هنوز نع ، پارسال زدم دیگه تو یک ساعت بیشتر از 100 تا پاسخ ارسال شد برای تاپیک کلی لایک جمع شد
یه موقع که هم انجمن شلوغ باشه همم همه شرکت کنن
In the name of god
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]:icon_2::icon_2:
اووووووو ، تازه کجاشو دیدی یک تاپیک مثل همون تاپیک روایات قرآنی هست بزنم خیلی استقبال میشه ولی همش عکس های طنز و جالبه همه آمادست همه ی عکسا آپلود شده از یک ماه پیش منتظر یک موقعیت مناسب می گیردم :)[/div][/quote]
وقتشه[/div][/quote]
نع بابا هنوز نع ، پارسال زدم دیگه تو یک ساعت بیشتر از 100 تا پاسخ ارسال شد برای تاپیک کلی لایک جمع شد :icon_3:
یه موقع که هم انجمن شلوغ باشه همم همه شرکت کنن :icon_14:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.